Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συντριβή από την Πορτογαλία για την Εθνική Ελπίδων

Συντριβή από την Πορτογαλία για την Εθνική Ελπίδων

Η Εθνική Ελπίδων συνετρίβη από την Πορτογαλία 0-4 στα Πηγάδια της Ξάνθης, στον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του UEFA U-21 2015-2017, στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η Εθνική Ελπίδων συνετρίβη από την Πορτογαλία 0-4 στα Πηγάδια της Ξάνθης, στον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του UEFA U-21 2015-2017, στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Οι Ίβηρες του Ρουί Ζόρζε, που κατέγραψαν την τρίτη νίκη στις ισάριθμες έως τώρα αναμετρήσεις τους στον 4ο όμιλο, έφτασαν στους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Γκονζάλο Γκουέδες στο 45ο, Ζέλσον Μάρτινς στο 50ό, Ζοάο Κανσέλο στο 87ο λεπτό και Γκονζάλο Πασιένσα στις καθυστερήσεις. Να σημειωθεί ότι ο 19χρονος Γκουέδες ήταν ο παίκτης που έδωσε τη νίκη στην Μπενφίκα μέσα στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο (2-1) την προηγούμενη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ, κι εκείνο το γκολ τον κατέστησε ως το νεότερο Πορτογάλο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα εμφανίστηκε ανομοιογενής αλλά δεν κινδύνεψε στο πρώτο ημίωρο, όμως από εκείνο το σημείο οι Πορτογάλοι άρχισαν να επιβάλουν το παιχνίδι τους και κινδύνεψαν σοβαρά στο 37΄, όταν ο Μπάρκας επενέβη σωτήρια στο σουτ του Φερνάντες. Στο 45΄, όμως, ο Γκουέδες απέφυγε ωραία τον Χουχούμη και με δεξί διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

Το παιχνίδι «τελείωσε», ουσιαστικά, για την Εθνική ομάδα στο 50΄, όταν ο Μάρτινς διπλασίασε από κοντά. Ο αγώνας εξελίχθηκε έκτοτε σε «μονόλογο» και αφού ο Μπάρκας είπε αρχικά «όχι» στις προσπάθειες των Νέβες (66΄), Όρτα (69΄) και Μεδέιρος (80΄), δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο 87΄, όταν οι Κανσέλο – Γκουέδες άλλαξαν αστραπιαία την μπάλα και ο πρώτος έγραψε το 0-3, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Πασιένσα.

Ο Γάλλος διαιτητής Αμαουρί Ντελερί έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χαρίση, Φερνάντες και Λόπες.

ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Χουχούμης, Ρισβάνης (46΄ Πούγγουρας), Βούρος, Σάλιακας (73΄ Σαββίδης), Σιόπης, Χαρίσης, Δώνης, Μαυρίας, Τσιλιανίδης, Δώνης (56΄ Μυστακίδης), Ιωαννίδης.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Βαρέλα, Κανσέλο, Ιε, Φιγκεϊρέδο, Ράφα, Ρούμπεν Νέβες, Φερνάντες, Όρτα (81΄ Πασιένσα), Ζέλσον Μάρτινς (62΄ Μεδέιρος), Γκουέδες, Λόπες (70΄ Ράμος).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024