Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Πρέπει να ανέβουμε από χαμηλά» είπε ο Σκίμπε

«Πρέπει να ανέβουμε από χαμηλά» είπε ο Σκίμπε

Ο Μίχαελ Σκίμπε και οι διεθνείς αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά τον φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας στην Κωνσταντινούπολη με την Τουρκία την Τρίτη, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. «Επόμενος στόχος μας είναι να πάμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά το επόμενο διάστημα και να ανέβουμε από χαμηλά, όπως έκανε και η Τουρκία» επισήμανε.

Ο Μίχαελ Σκίμπε και οι διεθνείς αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά τον φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας στην Κωνσταντινούπολη με την Τουρκία την Τρίτη, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Τουρκία, ως προπονητής της Ελλάδας πια. Η Τουρκία θα βρίσκεται στη Γαλλία και θα ήθελα να τη συγχαρώ. Ήταν μία πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα στα τελευταία τέσσερα – πέντε παιχνίδια της» δήλωσε ο Σκίμπε.

«Αντιμετωπίζουμε λοιπόν με χαρά το γεγονός ότι θα βρεθούμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον απόγευμα. Θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» πρόσθεσε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Είμαι ο τέταρτος προπονητής τα τελευταία δύο χρόνια. Επόμενος στόχος μας είναι να πάμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά το επόμενο διάστημα και να ανέβουμε από χαμηλά, όπως έκανε και η Τουρκία» επισήμανε.

Ο Σκίμπε κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση στην Εσκίσεχιρ, της οποίας υπήρξε δύο φορές προπονητής, αλλά δεν θέλησε να κάνει δήλωση, προκαλώντας μάλιστα τη δυσαρέσκεια των Τούρκων δημοσιογράφων γι΄ αυτό. «Δεν με αφορά πια η Εσκίσεχιρ. Είμαι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Θα ήθελα να απαντήσω μόνο σε ερωτήσεις για τον αυριανό αγώνα και όχι για άλλες ομάδες» τόνισε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024