Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ρανιέρι: «Έκανα λάθος που αποδέχτηκα την πρόταση της Ελλάδας»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι εντυπωσιάζει στην Premier League έχοντας τη Λέστερ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση 13ων αγωνιστικών. Βέβαια ο ιταλός τεχνικός δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει το καταστροφικό πέρασμα του από την Εθνική μας ομάδα, αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική «Corriere della Sera», παραδέχτηκε πως ήταν λάθος να αποδεχτεί την πρόταση της ΕΠΟ.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι εντυπωσιάζει στην Premier League έχοντας τη Λέστερ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση 13ων αγωνιστικών.

Βέβαια ο ιταλός τεχνικός δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει το καταστροφικό πέρασμα του από την Εθνική μας ομάδα, αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική «Corriere della Sera», παραδέχτηκε πως ήταν λάθος να αποδεχτεί την πρόταση της ΕΠΟ.

Επίσης δήλωσε πως δεν είναι «τελειωμένος» και τέλος αναφέρθηκε στη Λέστερ, αλλά και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Τζέιμι Βάρντι.

Αναλυτικά είπε:

Για την Εθνική: «Ο σκεπτικισμός είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Στη δουλειά μας συνήθως κρίνουμεεπιφανειακά. Έκανα λάθος που αποδέχτηκα την πρόταση της Ελλάδας, όμως έκανα μόλις 14 προπονήσεις και με απέλυσαν μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε και μόλις μετά από τέσσεριςαγώνες».

Για τη Λέστερ:
«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν έγινε κάτι, αν χάσουμε. Πηγαίνουμε χαλαροί και αυτό είναι πλεονέκτημα. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να φτάσουμε στους 40 πόντους που θα μας εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Μόλις το πετύχουμε μπορούμε να αλλάξουμε στόχο και να σκοπεύσουμε πιο ψηλά».

Για τη σύγκριση του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα με τον Βάρντι:
«Ο Μπατιστούτα ήταν ένας επιβλητικός παίκτης, ο Βάρντι είναι ένας ποδοσφαιριστής που σε πρεσάρει και σε ενοχλεί. Θυσιάζεται για την ομάδα και σκοράρει, είναι πάντα διαθέσιμος. Ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα του;».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024