Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η εκδήλωση του σωματείου «Save Moras» έγινε στη Λάρισα

Η εκδήλωση του σωματείου «Save Moras» έγινε στη Λάρισα

Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δράση και τους σκοπούς του, πραγματοποίησε το νεοσύστατο σωματείο «Save Moras». Η ιδέα ανήκει φυσικά στον διεθνή ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Μόρα, με αφορμή την απώλεια του αδελφού του και αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά μυελού των οστών.

Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δράση και τους σκοπούς του, πραγματοποίησε το νεοσύστατο σωματείο «Save Moras». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Χατζηγιάννειο» πνευματικό κέντρο της Λάρισας, το οποίο κατακλύστηκε από εκατοντάδες πολίτες της θεσσαλικής πρωτεύουσας.

Η σύσταση του σωματείου ήταν ιδέα του διεθνή ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Μόρα, με αφορμή την απώλεια του αδελφού του, αποσκοπεί δε στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά μυελού των οστών.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο διευθυντής της αιματολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας κ. Βασιλόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος μεταμοσχεύσεων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών κ. Σπυριδωνίδης και ο Μόρας.

Ο διεθνής άσος της Βερόνα μετέφερε στους παριστάμενους την εμπειρία του ως δότης μυελού των οστών στον αδερφό του. Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Σάκης Δημόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Εμφύλιος» με Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα... ΄έχωσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το φιάσκο του τελικού Κυπέλλου και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024