Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίωξη στον Τζεμπούρ για τη μπουνιά στον Βελλίδη

Δίωξη στον Τζεμπούρ για τη μπουνιά στον Βελλίδη

Σε μπελάδες μπαίνει ο οξύθυμος Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ. Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε βάρος του παίκτη της ΑΕΚ, επειδή, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, γρονθοκόπησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάρκο Βελλίδη, στην διάρκεια επεισοδίων μεταξύ των παικτών, στον αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ, στην Τούμπα.

Σε μπελάδες μπαίνει ο οξύθυμος Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ.

Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε δίωξη σε βάρος του παίκτη της ΑΕΚ, επειδή, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, γρονθοκόπησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάρκο Βελλίδη, στην διάρκεια επεισοδίων μεταξύ των παικτών, στον αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ, στην Τούμπα.

Η ποινή που προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας για την ενέργεια του Τζεμπούρ (βιαιοπραγία) είναι τρεις αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκσε δίωξη σε βάρος του Ραφίκ Τζεμπούρ ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ διότι την 11/5/2016 μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ στα πλαίσια των play off για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE και πριν μεταβούν οι παίκτες στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, γρονθοκόπησε τον Μάρκο Βελλίδη παίκτη της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γεγονός που διέλαθε της προσοχής του διαιτητή του αγώνα. Η παραπάνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 15 παρ.8β του Κ.Α.Π και 10, 34 παρ. 2α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024