Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η έφοδος του ΣΔΟΕ... πρόλαβε τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ

Η έφοδος του ΣΔΟΕ… πρόλαβε τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ

Αιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και μάλιστα μόλις 15 λεπτά πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας. Τα στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Ελέγχου επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΕΠΟ για να ελέγξουν εξονυχιστικά τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε μια σχετική αναταραχή στα μέλη του Δ.Σ με τον αντιπρόεδρο Μαζαράκη, μάλιστα, να ωρύεται λέγοντας: «Κοιτάξτε τι κάνει ο εξυγιαντής Κοντονής. Παραμονές της Γενικής συνέλευσης προσπαθεί να επηρεάσει καταστάσεις». Την Παρασκευή η κρίσιμη Γ.Σ. με live streaming, αλλά ΚΑΙ δημοσιογραφική παρουσία μετά από παρέμβαση του ΠΣΑΤ.

Αιφνιδιαστική έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης κλιμάκιο του ΣΔΟΕ και μάλιστα μόλις 15 λεπτά πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Τα στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Ελέγχου επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΕΠΟ για να ελέγξουν εξονυχιστικά τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε μια σχετική αναταραχή στα μέλη του Δ.Σ με τον αντιπρόεδρο Μαζαράκη, μάλιστα, να ωρύεται λέγοντας: «Κοιτάξτε τι κάνει ο εξυγιαντής Κοντονής. Παραμονές της Γενικής συνέλευσης προσπαθεί να επηρεάσει καταστάσεις».

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ απέδωσαν την έφοδο στο τεταμένο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στην Ομοσπονδία και την Πολιτεία (και κυρίως τη ΓΓΑ), εκτιμώντας πως συνδέεται με τη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, από την πλευρά του ζήτησε συγγνώμη από τα μέλη του Δ.Σ. και τόνισε ότι σχετικοί έφοδοι έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και σε άλλες αθλητικές Ομοσπονδίες.

Τελικά ΜΕ δημοσιογράφους και live streaming η ΓΣ

Στο μεταξύ, η παρέμβαση του ΠΣΑΤ έφερε την άρση της απόφασης της ΕΠΟ για απαγόρευση παρουσίας των δημοσιογράφων στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων – μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (24/6, 10:00), στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Αρχικά η Ομοσπονδία είχε αποφαασίσει να μεταδώσει μόνο σε live streaming τη Συνέλευση, όμως, η αντίδραση των ρεπόρτερ του «κυβερνητικού» ρεπορτάζ και η συντονισμένες ενέργειες του ΠΣΑΤ, έφεραν την ανατροπή των δεδομένων.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στη Γ.Σ. είναι:

1. ∆ήλωση της Εκτελεστικής Επιτροπής Ε.Π.Ο. ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση, έχει συγκληθεί και συσταθεί σύµφωνα µε το Καταστατικό της Ε.Π.Ο.

2. Ανάγνωση καταλόγου εκπροσώπων των Μελών της Ε.Π.Ο. και έλεγχος απαρτίας.

3. Οµιλία του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

4. Έγκριση της ηµερήσιας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών της Ε.Π.Ο. της 24.6.2016

5. Ορισµός τριών (3) µελών της για τον έλεγχο των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

6. Ορισµός τριών (3) ψηφολεκτών.

7. Επικύρωση πρακτικών της προηγούµενης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 28ης Αυγούστου 2015

8. Έκθεση και έγκριση πεπραγµένων Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. της περιόδου από 1.6.2015 έως και 31.5.2016.

9. Παρουσίαση του ενοποιηµένου και αναθεωρηµένου Ισολογισµού και της κατάστασης αποτελεσµάτων χρήσης, της περιόδου από 1.1.2015 έως και 31.12.2015.

10. Έγκριση χρηµατοοικονοµικών καταστάσεων της περιόδου από 1.1.2015 έως και 31.12.2015.

11. Έγκριση προϋπολογισµού της περιόδου από 1.1.2017 έως και 31.12.2017.

12. Ψήφιση προτάσεων για τροποποίηση του Καταστατικού, του Κανονισµού που διέπει την εφαρµογή του Καταστατικού και τις πάγιες διατάξεις της Γενικής Συνέλευσης.

13. Ορισµός ανεξάρτητου ορκωτού ελεγκτή για την περίοδο από 1.1.2016 έως και 31.12.2016.

14. Αναγνώριση νέων Μελών της Ε.Π.Ο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024