Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΠΟ: «Καμία εξέλιξη αν δεν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις»

ΕΠΟ: «Καμία εξέλιξη αν δεν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά απόψε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γνωστοποίησε ότι παρέλαβε σήμερα, Τετάρτη, από τη FIFA πρόταση για το τελικό σχέδιο του Κανονισμού Δεοντολογίας. Όπως επισημαίνεται, η Ομοσπονδία θεωρεί ότι η απαραίτητη συνέχιση των επαφών πρέπει να συμπεριλάβει το σύνολο των θεμάτων που έχει καθορίσει η FIFA με την απόφασή της. Επίσης, τονίζεται πως η ΕΠΟ επιθυμεί να συνεχίσει να διαβουλεύεται με FIFA, UEFA και το υφυπουργείο Αθλητισμού, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη αν δεν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά απόψε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γνωστοποίησε ότι παρέλαβε σήμερα, Τετάρτη, από τη FIFA πρόταση για το τελικό σχέδιο του Κανονισμού Δεοντολογίας.

Όπως επισημαίνεται, η Ομοσπονδία θεωρεί ότι η απαραίτητη συνέχιση των επαφών πρέπει να συμπεριλάβει το σύνολο των θεμάτων που έχει καθορίσει η FIFA με την απόφασή της. Επίσης, τονίζεται πως η ΕΠΟ επιθυμεί να συνεχίσει να διαβουλεύεται με FIFA, UEFA και το υφυπουργείο Αθλητισμού, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη αν δεν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια των διμερών επαφών της κοινής επιτροπής FIFA-UEFA με την ΕΠΟ με αντικείμενο την υλοποίηση της ατζέντας, που τέθηκε με την από 19/4/2016 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA, εστάλη σήμερα στην ΕΠΟ πρόταση για το τελικό σχέδιο του Κανονισμού Δεοντολογίας.

Η ΕΠΟ θεωρεί ότι η απαραίτητη συνέχιση των επαφών πρέπει να συμπεριλάβει το σύνολο των θεμάτων που έχει καθορίσει η FIFA με την ως άνω απόφασή της, με την οποία υπενθυμίζεται ότι ανεστάλη η εκτέλεση της ποινής της αφαίρεσης της ιδιότητας μέλους της ΕΠΟ ως μέλους της, που είχε επιβληθεί εξαιτίας των ακραίων παρεμβάσεων του Υφυπουργού Αθλητισμού στην ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας.

Η ΕΠΟ δηλώνει ότι επιθυμεί να συνεχίσει να διαβουλεύεται με τη FIFA, την UEFA και το Υφυπουργείο Αθλητισμού για να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το σύνολο των θεμάτων που η FIFA θεωρεί σημαντικά στην ως άνω απόφασή της. Πριν την ολοκλήρωση των σχετικών συζητήσεων ουδεμία άλλη εξέλιξη προβλέπεται».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024