Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουντιάλ 2018: Την Τρίτη η κλήρωση των πλέι-οφ

Μουντιάλ 2018: Την Τρίτη η κλήρωση των πλέι-οφ

Ιταλία, Δανία, Κροατία, Ελβετία (ισχυρές), Ελλάδα, Ιρλανδία, Βόρεια Ιρλανδία και Σουηδία (αδύνατες), είναι οι ομάδες που θα βρεθούν στην κληρωτίδα.

Η κλήρωση των play-offs στην ευρωπαϊκή ζώνη για το Μουντιάλ 2018, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (15.00) στη Ζυρίχη. Όπως είναι γνωστό είναι ήδη γνωστές οι 23 από τις 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στην κορυφαία διοργάνωση. Δέκα από αυτές, συμπεριλαμβανομένης και τη οικοδέσποινας Ρωσίας, είναι από την Ευρώπη, που έχει να «σφραγίσει» ακόμα τέσσερα εισιτήρια για το Μουντιάλ 2018.

Ιταλία, Δανία, Κροατία, Ελβετία (ισχυρές), Ελλάδα, Ιρλανδία, Βόρεια Ιρλανδία και Σουηδία (αδύνατες), είναι οι ομάδες που θα βρεθούν στην κληρωτίδα. Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η διάσημη παρουσιάστρια της της μεξικάνικης τηλεόρασης Βανέσα Χουπενκότεν, με τη βοήθεια του πρώην διεθνή Ισπανού, Φερνάντο Ιέρο. Παρόντες στην κλήρωση, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, θα είναι οι προπονητές των οκτώ ομάδων, φυσικά ανάμεσά τους και ο Μίχαελ Σκίμπε.

in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024