Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πανικός» για τα εισιτήρια του Μουντιάλ

«Πανικός» για τα εισιτήρια του Μουντιάλ

Έχοντας απομείνει 149 ημέρες μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας, η ζήτηση για τα εισιτήρια της κορυφαίας διοργάνωσης, συνεχίζει να αυξάνεται, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας. Συνολικά 3.141.163 εισιτήρια έχουν ζητηθεί από τις 5 Δεκεμβρίου, με το τρέχον διάστημα πωλήσεων για online εισιτήρια στη FIFA.com/tickets, να διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Εχοντας απομείνει 149 ημέρες μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας, η ζήτηση για τα εισιτήρια της κορυφαίας διοργάνωσης, συνεχίζει να αυξάνεται, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.

Συνολικά 3.141.163 εισιτήρια έχουν ζητηθεί από τις 5 Δεκεμβρίου, με το τρέχον διάστημα πωλήσεων για online εισιτήρια στη FIFA.com/tickets, να διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Μέχρι στιγμής, οι περισσότερες από τις αιτήσεις προέρχονται από τη Ρωσία, με τους φιλάθλους από τη Γερμανία, την Αργεντινή, το Μεξικό, τη Βραζιλία, το Περού, την Κολομβία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Πολωνία και την Κίνα, να αντιπροσωπεύουν τις πρώτες δέκα χώρες από το εξωτερικό. Συνολικά, η διεθνής ζήτηση αντιπροσωπεύει το 38%.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά αποκλειστικά στο FIFA.com/tickets. Oι φίλαθλοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για όλους τους αγώνες, εκτός από το εναρκτήριο παιχνίδι και τον τελικό. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτούμενων εισιτηρίων υπερβαίνει το διαθέσιμο απόθεμα, τότε θα γίνει κλήρωση, στις 31 Ιανουαρίου.

Η FIFA θα πραγματοποιήσει ειδική διάθεση εισιτηρίων για άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα με περιορισμένη κινητικότητα και φιλάθλους παχύσαρκους. Κατόπιν αιτήματος των ρωσικών αρχών, όλοι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στους αγώνες του Μουντιάλ 2018, πρέπει να υποβάλουν αίτηση για FAN ID, το επίσημο έγγραφο ταυτότητας, αφού λάβουν το email επιβεβαίωσης εισιτηρίου τους.

Το FAN ID, επιτρεπει στους φιλάθλους να ταξιδέψουν χωρίς βίζα στη Ρωσία, ορισμένα δωρεάν ταξίδια μεταξύ πόλεων και δωρεάν χρήση δημόσιων συγκοινωνιών κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Τα έβαλε με την διαιτησία ο Αταμάν…

Για αυτό έχασε το πλεονέκτημα ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή που πάντως δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024