Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έκαναν ερώτηση στον Σκίμπε για... οπλοφορία

Έκαναν ερώτηση στον Σκίμπε για… οπλοφορία

Μετά τη διεθνή δυσφήμιση της Ελλάδας από την ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ο Μίχαελ Σκίμπε κλήθηκε να απαντήσει ακόμη και ερώτηση για την οπλοφορία!

Μετά τη διεθνή δυσφήμιση της Ελλάδας από την ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ο Μίχαελ Σκίμπε κλήθηκε να απαντήσει ακόμη και ερώτηση για την οπλοφορία!

«Δεν θα κουβαλάω όπλο με την Ελβετία. Εγώ “εκτελώ” μόνο με τη μπάλα» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «blick.ch» εν όψει του φιλικού της Παρασκευής 23 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ (20:00). Μάλιστα, το σάιτ συμπεριέλαβε στο θέμα και μία φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη στη οποία είναι ευδιάκριτο το «σιδερικό».

Από κει και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι o Σκίμπε εκθείασε τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κώστα Μανωλά και Κώστα Μήτρογλου, ενώ σχολίασε ακόμη και την ελληνική γαστρονομία!

Αναλυτικά οι απαντήσεις του:

-Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ σημαντικό στην Ελλάδα και από συναισθηματικής απόψεως. Και για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, υπάρχει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Η διακοπή δεν επηρεάζει τη δουλειά μου. Οι περισσότεροι παίκτες μου παίζουν στο εξωτερικό και για τους λίγους που αγωνίζονται εδώ, το Σαββατοκύριακο ήταν ελεύθερο. Αυτό δεν είναι κακό για την εθνική ομάδα».

-Για την οπλοφορία στα γήπεδα: «Δεν θα κουβαλάω όπλο με την Ελβετία. Εγώ «εκτελώ» μόνο με τη μπάλα. Ένα από τα αδέλφια μου εργάζεται στη Γερμανία με την αστυνομία. Εκείνη την εποχή, ήθελαν να καταταχθώ στο στρατό και εγώ υποτίθεται ότι έπρεπε να παίζω τότε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο πλαίσιο της εκστρατείας αθλητικής προώθησης. Λίγο πριν από αυτό, έπαθα ρήξη χιαστού».

-Για την ελβετική εθνική ομάδα: «Ανυπομονώ να τους δω και να συναντήσω τους πρώην παίκτες μου, Ρόμαν Μπούρκι και Μίκαελ Λανγκ. Δούλεψα για λίγο με τον Στίβεν Ζούμπερ, πριν πάει στη Μόσχα. Νομίζω ότι έχουν πολλές επιλογές, υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο στο εξωτερικό. Ο Σεφέροβιτς είναι καλός επιθετικός, αλλά δεν παίζει σταθερά. Η Ελβετία έχει παρόμοια προβλήματα με εμάς και τη Γερμανία».

-Για το ελληνικό κρασί: «Είναι καλό, αλλά δυστυχώς το φαγητό είναι εκπληκτικό και δεν μπορώ να αντισταθώ. Γι’ αυτό πρέπει να προπονούμαι πέντε φορές την εβδομάδα. Η ζωή γενικά στην Ελλάδα είναι ευχάριστη, όμορφη και με ήλιο».

-Για την Εθνική: «Με τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο έχουμε δυο κεντρικούς αμυντικούς που παίζουν σε κορυφαίο επίπεδο. Η αμυντική μας γραμμή είναι πιο δυνατή από την επιθετική. Ο πραγματικά καλός επιθετικός μας είναι ο Μήτρογλου. Έχασε κάποια ματς εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού και ευτυχώς παίζει ξανά στη Μαρσέιγ και σκόραρε. Είναι ένα καλό παιδί και μπορεί να κάνει πράγματα».

-Για τον Οτο Ρεχάγκελ: «Ο κόσμος ακόμα τον αποθεώνει. Οι Έλληνες ήθελαν ξανά στην Εθνική έναν προπονητή με το γερμανικό μέταλλο».

in.gr

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024