Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγωνία και σενάρια για την συμμετοχή Νόιερ στο Μουντιάλ

Αγωνία και σενάρια για την συμμετοχή Νόιερ στο Μουντιάλ

H Γερμανία περιμένει την εξέλιξη της κατάστασης του Μανουέλ Νόιερ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

H Γερμανία περιμένει την εξέλιξη της κατάστασης του Μανουέλ Νόιερ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν και την παγκόσμιας πρωταθλήτριας, απουσιάζει από το Σεπτέμβριο λόγω της χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε για τραυματισμό στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει ακόμη πατήσει το γρασίδι.

Η περιπέτεια ξεκίνησε από μία επέμβαση τον Μάρτιο, προκειμένου να είναι παρών στα προημιτελικά του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, τραυματίστηκε εκεί ξανά, αλλά επιλέχθηκε να μην επιστρέψει στο χειρουργείο και να υποβληθεί σε μια μακρά περίοδο αποκατάστασης έως το καλοκαίρι. Κατά την προπόνηση πριν από τον αγώνα της Μπάγερν εναντίον της Σάλκε το Σεπτέμβριο, ο Νόιερ τραυματίστηκε ξανά, επέστρεψε στο χειρουργείο και βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας.

Σε ανακοίνωση Τύπου της Μπάγερν, αμέσως μετά την επέμβαση, γινόταν λόγος για απουσία έως τον Ιανουάριο, αλλά ο διεθνής τερματοφύλακας είχε παραδεχθεί ότι θα μπορούσε να απουσιάσει μέχρι τον Μάρτιο. Το γεγονός ότι ο Νόιερ δεν έχει επιστρέψει ακόμα έχει πυροδοτήσει σενάρια, σχετικά με την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Δεν είναι άσχημα», δήλωσε ο Μπόατεγκ, αρχηγός της Μπάγερν και της εθνικής, όταν ρωτήθηκε γι’αυτόν. «Όλοι ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος». Ο ίδιος ο Λεβ πρόσθεσε: «Θα αφήσουμε την πόρτα ανοιχτή. Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο, ο αρχηγός μας και είναι θεμελιώδης για εμας».
Αν ο τερματοφύλακας της Μπάγερν τελικά δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει στη Ρωσία, ο Τερ Στέγκεν, που έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν με την Μπαρτσελόνα, θα είναι ο αντικαταστάτης του.

in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024