Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ικανοποιημένος και ο Σκίμπε από τους νέους της Εθνικής

Ικανοποιημένος και ο Σκίμπε από τους νέους της Εθνικής

Απολύτως ικανοποιημένος έμεινε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Μίχαελ Σκίμπε, από την απόδοση που είχε το «νέο αίμα» της Εθνικής ομάδας, απέναντι σε έναν «μουντιαλικό» αντίπαλο, την Αίγυπτο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε 1-0 τους «Φαραώ» με γκολ του Καρέλη στο 30΄ και ο Γερμανός εκλέκτορας δεν έκρυψε την ευαρέσκειά του.

Απολύτως ικανοποιημένος έμεινε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Μίχαελ Σκίμπε, από την απόδοση που είχε το «νέο αίμα» της Εθνικής ομάδας, απέναντι σε έναν «μουντιαλικό» αντίπαλο, την Αίγυπτο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε 1-0 τους «Φαραώ» με γκολ του Καρέλη στο 30΄ και ο Γερμανός εκλέκτορας δεν έκρυψε την ευαρέσκειά του.

«Θεωρώ πως παίξαμε πιο δυναμικά. Ήμασταν πιο ενεργητικοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σκοράραμε. Είμαι ευχαριστημένος και όλοι οι νέοι παίκτες πήγαν καλά», υπογράμμισε αναφερόμενος στην προηγούμενη φιλική αναμέτρηση, εναντίον της Ελβετίας.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες. Και από τον Πέλκα και από τον Μπακάκη, όπως και από τους δύο τερματοφύλακες. Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι η Ελβετία είναι στο ίδιο επίπεδο με την Αίγυπτο. Οι Ελβετοί είναι πιο καλός και δυνατός αντίπαλος», συμπλήρωσε ο Σκίμπε.

Από την πλευρά του, ο σκόρερ του αγώνα, Νίκος Καρέλης, εστίασε στο «νέο αίμα» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος:

«Το καλό είναι ότι νικήσαμε και δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες ως ομάδα. Δείξαμε ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να δώσουν πολλά για τους στόχους μας. Δουλέψαμε πολύ καλά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», υπογράμμισε ο άσος της Γκενκ.

Όσο για το αν η Ελλάδα άξιζε να έχει μια θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2018; «Δείξαμε ότι αξίζαμε να είμαστε στο Μουντιάλ. Το δείξαμε απέναντι σε μία ομάδα έτοιμη, που πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ατυχές αποτέλεσμα στην Κροατία μάς στέρησε τη συμμετοχή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», απάντησε ο Καρέλης.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024