Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεχάστε επιτέλους το Euro 2004, επαναλαμβάνει ο Ρεχάγκελ

Ξεχάστε επιτέλους το Euro 2004, επαναλαμβάνει ο Ρεχάγκελ

Η Εθνική μας λαχτάρησε, λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Λυμπερόπουλο και με «αέρα» πέντε βαθμών απολαμβάνει την κορυφή στον 3ο όμιλο και ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Νορβηγία, στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο Ότο Ρεχάγκελ δήλωσε ότι περίμενε καλύτερη αντίδραση από τους παίκτες του μετά το 1-0, ενώ ο Ιγκόρ Ντομπροβόλσκι... ψήφισε Ελλάδα για την πρωτιά στον όμιλο.

89

Η Εθνική μας λαχτάρησε, λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Λυμπερόπουλο και με «αέρα» πέντε βαθμών απολαμβάνει την κορυφή στον 3ο όμιλο και ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Νορβηγία, στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο Ότο Ρεχάγκελ δήλωσε ότι περίμενε καλύτερη αντίδραση από τους παίκτες του μετά το 1-0, ενώ ο Ιγκόρ Ντομπροβόλσκι… ψήφισε Ελλάδα για την πρωτιά στον όμιλο.

«Πριν από το παιχνίδι είπαμε με τα παιδιά ότι έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς. Από αυτό το παιχνίδι μόνο εμείς είχαμε να χάσουμε πράγματα, οι Μολδαβοί όχι. Έτσι, το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο για εκείνους» δήλωσε αρχικά ο Γερμανός προπονητής.

Και συνέχισε: «Μετά το 1-0 περίμενα να παίξουμε καλύτερα, αλλά ο αντίπαλος πρέσαρε πολύ καλά και δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έπρεπε να παίξουμε πιο απλά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα παιδιά έδειξαν πάθος και ήθος. Το 1-1 δεν μπορούσε να μείνει. Ποντάραμε σε ένα… χαρτί και μας βγήκε».

Ο Ρεχάγκελ ρωτήθηκε για την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Γκέκα με τον Λυμπερόπουλο και απάντησε: «Έβλεπα ότι το παιχνίδι δεν εξελισσόταν όπως ήθελα. Με τον Λυμπερόπουλο ήθελα περισσότερη πίεση μέσα στην περιοχή».

Κάνοντας τη σύγκριση των αγώνων με Ουγγαρία και Μολδαβία, είπε: «Με τους Ούγγρους κάναμε το 2-0, σήμερα (Τετάρτη) αγχωθήκαμε, γιατί δεν έγινε το 2-0. Το ματς δεν πήγε όπως ήθελα».

Όσο για το αν τώρα έχει περισσότερες επιλογές για την 11άδα σε σχέση με το 2004, ο τεχνικός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ήταν σαφής: «Με το Ευρωπαϊκό τελειώσαμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που έρχεται. Κάνω τις αλλαγές, ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα. Από σήμερα (Τετάρτη) ασχολούμαστε με τη Νορβηγία. Δεν μας δίνει κανείς τίποτα. Το 2004 είναι παρελθόν».

Για την ατμόσφαιρα στο Παγκρήτιο, ο Ρεχάγκελ επανέλαβε ότι «όλα ήταν τέλεια».

Από την πλευρά του, ο Ιγκόρ Ντομπροβόλσκι δήλωσε… χαρούμενος για το γκολ της Εθνικής μας στις καθυστερήσεις. Και εξήγησε το σκεπτικό του: «Χαίρομαι πολύ που το γκολ μπήκε στο 94ο λεπτό. Τα παιδιά είναι νέα, φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα και το γκολ σε αυτό το σημείο είναι ένα μάθημα για μας. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και η ήττα πρέπει να μας δείξει ότι πρέπει να μάθουμε να παίζουμε καλύτερα».

Ο προπονητής της Μολδαβίας θέλει την Ελλάδα πρώτη στον 3ο προκριματικό όμιλο: «Είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Παίζει πολύ καλά και θέλω να κερδίσει τα επόμενα παιχνίδια της στον όμιλο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024