Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπερηφάνεια και αισιοδοξία από Νιόπλια και νεαρούς διεθνείς

Υπερηφάνεια και αισιοδοξία από Νιόπλια και νεαρούς διεθνείς

«Πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι για τα παιδιά» υποστήριξε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του άτυχου για την Εθνική μας τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19. «φτάσαμε στη βρύση και δεν ήπιαμε νερό» προσέθεσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός. Στο ίδιο μήκος κύματος οι Γιώργος Σιάκας, Ελίνι Δημούτσος και Μανόλης Μονιάκης, οι οποίοι δήλωσαν ότι άξιζαν τη νίκη.

89

«Πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι για τα παιδιά» υποστήριξε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του άτυχου για την Εθνική μας τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19. «φτάσαμε στη βρύση και δεν ήπιαμε νερό» προσέθεσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός. Στο ίδιο μήκος κύματος οι Γιώργος Σιάκας, Ελίνι Δημούτσος και Μανόλης Μονιάκης, οι οποίοι δήλωσαν ότι άξιζαν τη νίκη.

«Η Ισπανία είναι μια χώρα που δουλεύει σωστά σε αυτές τις ηλικίες. Εμείς το κάνουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Φέτος δουλέψαμε σωστά, προσπαθήσαμε πολύ, αλλά φτάσαμε στη βρύση και δεν ήπιαμε νερό. Είχαμε τις ευκαιρίες, δεν τα καταφέραμε, αλλά ο κόσμος πιστεύω ότι έμεινε ευχαριστημένος.

» Από το ημίχρονο ήθελε να κάνω τις αλλαγές, τελικά τις έκανα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, καθώς ήθελα να γεμίσω την περιοχή των ισπανών με τους κατάλληλους παίκτες. Σημαντικό ρόλο σε αυτά τα ματς παίζει το ποια ομάδα θα πετύχει το πρώτο γκολ. Δεχτήκαμε φθηνό… γκολ. Δεν κάναμε καλό τείχος, έγιναν λάθη και δεχτήκαμε το τέρμα» υπογράμμισε ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφερόμενος στο μέλλον της ομάδας και το δικό του, πρόσθεσε:

«Έχουμε προβλήματα, αφού τα παιδιά θέλουν δύο χρόνια να παίξουν στην Εθνική Ελπίδων και δεν ξέρω πόσοι θα αγωνιστούν. Το ποδόσφαιρο μου έχει δώσει πολλά. Η οικογένεια, το ποδόσφαιρο και οι φίλοι μου είναι τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα. Και 10 κύπελλανα πάρω και 10 τέτοια ματς να χάσω, θα μείνω πάλι ο ίδιος. Πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι για τα παιδιά γιατί δεν ξέρω πότε θα είναι η επόμενη φορά».

Ο Γιώργος Σιάκας είπε:

«Σίγουρα ήταν μεγάλη επιτυχία παρότι δεν κατακτήσαμε το τρόπαιο. Στο τέλος δεν τα καταφέραμε… Φτάσαμε στη βρύση και δεν ήπιαμε νερό. Δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά δεν έχει σημασία».

Ο Ελίνι Δημούτσος, τόνισε:

«Δεν δείξαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Δεν ξέρω τι έφταιξε, θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και πικραθήκαμε που τελικά δεν τα καταφέραμε. Τι να πω, να ζητήσω συγνώμη από όλους τους Έλληνες».

Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας στο τελικό, Μανόλης Μονιάκης, είπε:

«Πιστεύω σε αυτόν τον κόπο που κάναμε. Με την προσπάθεια που κάναμε, αξίζαμε να πάρουμε το χρυσό. Είμαστε περήφανοι για ό,τι καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας στήριξαν. Παρότι δεν το πήραμε, είμαστε πρωταθλητές. Μας αδίκησε η μπάλα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ο Απόστολος Ανδρούτσος, υποστήριξε:

«Ήμασταν καλύτεροι, όλα τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν μέσα τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, είναι μεγάλο πράγμα να είσαι δεύτερος στην Ευρώπη».

Ο Βασίλης Αποστολόπουλος, πρόσθεσε:

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν επιτρέψαμε στους ισπανούς να κάνουν φάσεις στην εστία μας. Ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Καταφέραμε κάτι σπουδαίο, καθώς τα περισσότερα παιδιά δεν είχαν πολλές συμμετοχές με τις ομάδες τους. Είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Ο Δημήτρης Σιόβας δήλωσε:

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά ο Ασένχο ήταν εξαιρετικός. Πιστεύω ότι λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία, τους προπονητές και τους Ελληνες φιλάθλους για την στήριξη όλες αυτές τις ημέρες».

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα απέστειλαν στην ελληνική ομάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, η Πρόεδρος της Βουλής, Αννα Μπενάκη-Ψαρούδα, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024