Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παίκτης του Ολυμπιακού Β. τραυματίστηκε από κροτίδα, πρώτος ο Παναιτωλικός

Παίκτης του Ολυμπιακού Β. τραυματίστηκε από κροτίδα, πρώτος ο Παναιτωλικός

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου Σταμάτης Καρράς, καθώς έσκασε στα χέρια του μια κροτίδα που πέταξε οπαδός του Παναιτωλικού στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων. Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση 50 λεπτών και ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 , αποκτώντας προβάδισμα ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.. Εν τω μεταξύ, στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Ηρακλής νίκησε 1-0 τη Νίκη Βόλου.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου Σταμάτης Καρράς, καθώς έσκασε στα χέρια του μια κροτίδα που πέταξε οπαδός του Παναιτωλικού στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Ένα άτυχο συμβάν έγινε πριν την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο του Αγρινίου και κατά την διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της προθέρμανσης ένας οπαδός του Παναιτωλικού πέταξε στον αγωνιστικό χώρο μια κροτίδα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, Σταμάτης Καρράς νόμιζε ότι επρόκειτο για φωτοβολίδα και την έπιασε προκειμένου να την μεταφέρει εκτός γηπέδου.

Ωστόσο, η φωτοβολίδα έσκασε στα χέρια του και ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα αποδυτήρια με αίματα στο δεξί του χέρι. Στη συνέχεια, ο Καρράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού πρώτα τοποθετήθηκε νάρθηκας στο χέρι του.

Η ομάδα του Βόλου ζήτησε από τον διαιτητή να μην διεξαχθεί το ματς. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν περίπου τρία τέταρτα ο αγώνας ξεκίνησε στις 20:50, ενώ είχε προγραμματισθεί να ξεκινήσει στις 20:00.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου με γκολ των Μπελόν (1′) και Σφακιανάκη (40′) και απέκτησε προβάδισμα ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Για τους Βολιώτες μείωσε ο Μπρέσκα στο 69′.

Νίκη Βόλου-Ηρακλής 0-1

Την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ ανόδου της Β’ Εθνικής πέτυχε ο Ηρακλής. Με γκολ του Σιατραβάνη στο 24′ ο «γηραιός» επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 4 βαθμούς, ενώ οι Βολιώτες με δύο ισοπαλίες έμειναν στους 2.

Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

Παναιτωλικός 8

Ολυμπιακός Βόλου 5

Ηρακλής 4

Νίκη Βόλου 2

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Final Four: Πόσο δίνει να το σηκώσουν στο Βερολίνο…

Το Final Four θα έχει διπλή ελληνική εκπροσώπηση, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κατάφεραν να προκριθούν στο Βερολίνο – Οι αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024