Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η ΑΕΚ» είπε ο Μπαρμπόσα

«Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η ΑΕΚ» είπε ο Μπαρμπόσα

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της ΑΕΚ πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος λίγο πριν μίλησε στα ΜΜΕ. Στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν σκέφτηκε πολύ για να απαντήσει θετικά στην Ένωση αφού γνώριζε πόσο μεγάλη ομάδα είναι οι Κιτρινόμαυροι. «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα για την πρώτη κατηγορία. Μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και εγώ αυτό που θέλω είναι να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία και δεν το σκέφτηκα καθόλου» είπε μεταξύ άλλων ο Μπαρμπόσα.

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της ΑΕΚ πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος λίγο πριν μίλησε στα ΜΜΕ.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι δεν σκέφτηκε πολύ για να απαντήσει θετικά στην Ένωση αφού γνώριζε πόσο μεγάλη ομάδα είναι οι Κιτρινόμαυροι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήρθα στην ΑΕΚ γιατί ξέρω ότι είναι σπουδαία και μεγάλη ομάδα. Ήρθα για να τη βοηθήσω και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει και μένα. Έχουν έρθει σπουδαίοι Πορτογάλοι παίκτες και σπουδαίοι προπονητές. Και ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η ΑΕΚ», τόνισε ο Πορτογάλος μέσος και δήλωσε πως δεν τον επηρέασε το γεγονός ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Β’ εθνική:

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα για την πρώτη κατηγορία. Μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και εγώ αυτό που θέλω είναι να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήρθα για να κάνω καλή δουλειά εδώ σε μια διαφορετική χώρα σε μια μεγάλη ομάδα.

»Θέλω να κάνω τα πράγματα σωστά, να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω και πόσο μπορώ να βοηθήσω και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου», δήλωσε ο Μπαρμπόσα και κατέληξε στέλνοντας μήνυμα στους φιλάθλους:

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ ταλέντο και κάθε μέρα θα δουλεύουμε σκληρά για να την πάμε εκεί που ανήκει, δηλαδή στην πρώτη κατηγορία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024