Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξεπέρασαν τις έξι χιλιάδες οι πωλήσεις των διαρκείας στην ΑΕΚ

Ξεπέρασαν τις έξι χιλιάδες οι πωλήσεις των διαρκείας στην ΑΕΚ

Με φοβερούς ρυθμούς συνεχίζονται οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν, αφού όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ περισσότεροι από 6.000 είναι οι που έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο τους για τη νέα σεζόν. Έτσι οι φίλαθλοι της «Ένωσης» δείχνουν ότι στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας του για επιστροφή στην Super League.

Με φοβερούς ρυθμούς συνεχίζονται οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν, αφού όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ περισσότεροι από 6.000 είναι οι που έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο τους για τη νέα σεζόν.

Έτσι οι φίλαθλοι της «Ένωσης» δείχνουν ότι στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας του για επιστροφή στην Super League.

Παράλληλα η διοίκηση ανακοίνωσε τους τυχερούς που θα βρεθούν σε μια προπόνηση με την ομάδα και θα συναντηθούν με τους παίκτες της ομάδας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στα παραπάνω νούμερα δεν συμπεριλαμβάνονται οι κάρτες διαρκείας που έχουν αγοράσει οι οπαδοί μέσω των οργανωμένων συνδέσμων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Μετά και τις σημερινές (σ.σ Παρασκευή) πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον 3000ο νικητή που είναι ο κ. Γεώργιος Μποφίλος (θύρα 15), τον 4000ο νικητή που είναι ο κ. Παναγιώτης Χρυσοχόος (θύρα 29), τον 5000ο που είναι ο κ. Αναστάσιος Κατσιούλης και τον 6000ο που είναι ο κ. Παντελής Λιγνός (θύρα 9).

Στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας μας.

Οι παραπάνω τέσσερις νικητές μαζί με τους ήδη ανακοινωθέντες των προηγούμενων ημερών θα παρακολουθήσουν μια προπόνηση της ομάδας μας και θα φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024