Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ντόπες» Χάβου και έκπληξη με Αρίας στην αποστολή του ΠΑΟΚ

«Ντόπες» Χάβου και έκπληξη με Αρίας στην αποστολή του ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην προπόνηση της Τούμπας και εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εν όψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Επειδή, όμως, ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων θυρών, τον ρόλο του... ψυχολόγου την Τετάρτη καλείται να παίξει ο Μάκης Χάβος, ο οποίος προσπάθησε να «ντοπάρει» τους παίκτες του λέγοντάς τους «απαντήστε στο γήπεδο». Νοκ άουτ ο Κουτσιανικούλης, στην αποστολή ως...19ος ο Αρίας.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην προπόνηση της Τούμπας και εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εν όψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Επειδή, όμως, ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων θυρών, τον ρόλο του… ψυχολόγου την Τετάρτη καλείται να παίξει ο Μάκης Χάβος, ο οποίος προσπάθησε να «ντοπάρει» τους παίκτες του λέγοντάς τους «απαντήστε στο γήπεδο».

«Όπως δε μας σεβάστηκε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έτσι και ο Ολυμπιακός δείχνει ότι δεν μας σέβεται με όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, για να πάρουμε την πρόκριση και να απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο», ήταν το σύντομο σχόλιο του Έλληνα τεχνικού.

Σαβίνι ο αντί-Κοντρέρας και Αρίας ο… 19ος

Στην τελευταία προπόνηση ο Μάκης Χάβος δοκίμασε ένα σχήμα 4-4-1-1 με τον Μίρκο Σαβίνι παρτενέρ του Μπρούνο Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας και τους Σνάουτσνερ, Λίνο στα άκρα. Ο Χάβος δοκίμασε και τον νεαρό Τσουκαλά στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ενώ στον άξονα είχε τους Βλάνταν Ίβιτς, Πάμπλο Γκαρσία. Δεξιά τοποθετήθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είχε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Τελείωμα με πέναλτι

Μετά την ολοκλήρωση του οικογενειακού διπλού, με εντολή του Μάκη Χάβου οι παίκτες της βασικής ομάδας, μαζί και ο Μουσλίμοβιτς, εκτέλεσαν πέναλτι με τους Χαλκιά και Κρέσιτς να κάθονται κάτω από τα δοκάρια. Η δοκιμή φυσικά έγινε για ευνόητους λόγους. Να σημειωθεί ότι το οικογενειακό διπλό τελείωσε με νίκη των «αναπληρωματικών» με σκορ 2-1, με δύο γκολ του Βαγγέλη Γεωργίου.

Έξω και ο Κουτσιανικούλης

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης δεν κατάφερε να λάβει μέρος στην προπόνηση, αφού ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και έτσι ο νεαρός μεσοεπιθετικός προστέθηκε στις απουσίες των Κοντρέρας, Φωτάκη και Βιτόλο.

Έτσι, ο Κουτσιανικούλης τέθηκε εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Χάβος. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε πάντως και Ντιέγκο Αρίας, παρά το γεγονός ότι μέχρι και το βράδυ της Τρίτης δεν είχε φτάσει το διεθνές πιστοποιητικό της μεταγραφής του και έτσι δεν είχε εκδοθεί δελτίο. Ωστόσο, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες περιμένοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος έχει ως εξής: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.

«Το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ έχει να εμφανιστεί από το 2003»

«Το ελικόπτερο της Αστυνομίας είχε πετάξει πάνω από τη Θεσσαλονίκη μόνο στη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής το 2003», καθώς επίσης και πως «ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ έρχεται στη Θεσσαλονίκη μόνο την ημέρα άφιξης του Πρωθυπουργού» έλεγαν μεταξύ άλλων, όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο της Τούμπας, δείγμα του κλίματος που επικρατεί στη συμπρωτεύουσα. Άπαντες συζητούσαν ασφαλώς την παρουσία 1.700 Αστυνομικών έξω από την Τούμπα ή ακόμη το κενό διάστημα των 200 μέτρων που θα υπάρχει, προς αποφυγήν προσέγγισης του γηπέδου από κάθε ανεπιθύμητο πρόσωπο.

Περίπου 5.000 οπαδοί στην προπόνηση

Στο μεταξύ, με την παρουσία περίπου πέντε χιλιάδων φιλάθλων του, αλλά και ένα… ελικόπτερο της αστυνομίας να παρακολουθεί (δείγμα των πρωτοφανών μέτρων ασφαλείας), τελείωσε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ. Οι πρώτοι φίλοι του ΠΑΟΚ έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο λίγο μετά τις 16:00, ενώ παράλληλα το ελικόπτερο της Αστυνομίας εκτελεί από το μεσημέρι πτήσεις πάνω από την Τούμπα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μόνο με καλό μάτι δεν είδαν την παρουσία του ελικοπτέρου και με συνθήματα εκφράζουν την αντίθεσή τους γι’ αυτή την ενέργεια της Αστυνομίας.

Γύρω στις 16:30 έφτασαν και οι πρώτοι παίκτες του Δικεφάλου (Μπρούνο Τσιρίλο, Πάμπλο Γκαρσία, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Λούκα Πετρίσεβιτς), οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους. Εντός του γηπέδου βρέθηκαν περισσότεροι από 5.000 φίλοι της ομάδας για να παρακολουθήσουν την προπόνηση, ενώ με τα συνθήματά τους ζήτησαν από τους παίκτες, όχι μόνο την πρόκριση επί του Ολυμπιακού, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024