Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβάδισμα για τον Ατρόμητο με νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου

Προβάδισμα για τον Ατρόμητο με νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο Περιστέρι, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Ο Σαγκανόφσκι στο 9' και ο Νεμπεγλέρας στο 61' πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ ο Σανκαρέ μείωσε στο 79' για τους φιλοξενούμενους, που καλούνται να ανατρέψουν το σκορ στη ρεβάνς της 16ης Μαρτίου.

Ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο Περιστέρι, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Ο Σαγκανόφσκι στο 9′ και ο Νεμπεγλέρας στο 61′ πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ ο Σανκαρέ μείωσε στο 79′ για τους φιλοξενούμενους, που καλούνται να ανατρέψουν το σκορ στη ρεβάνς της 16ης Μαρτίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά στο ματς, μπλοκάροντας τα ατού των Ερυθρολεύκων (Ούμπινες, Μπρέσκα, Μαρτίν), ενώ ο Καμαρά έδειξε από το ξεκίνημα ότι είχε τρελά κέφια. Ο Σενεγαλέζος στο έβγαλε έτοιμο γκολ στον Σαγκανόφσκι, αλλά θα υπήρχε και συνέχεια.

Οι Περιστεριώτες ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγώνα, με τους Βολιώτες να παίζουν σαν υπνωτισμένοι. Μάλιστα, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη δημιούργησαν και άλλες φάσεις για κάποιο δεύτεο γκολ (με κορυφαία το δοκάρι του Σφακιανάκη), όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μεταμορφώθηκαν, χάρη στην είσοδο των Νέμεθ και Ακόστα, πιέζοντας για την ισοφάριση (είχαν δοκάρι με τον Μαρτίν). Κάπου εκεί ήρθε και η δεύτερη «μαχαιριά», με τον Καμαρά να δημιουργεί μία φάση μόνος του και τον Νεμπεγλέρα να κάνει εύκολα το 2-0. Το συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη δεν τα παράτησε και με το Σανκαρέ πέτυχε ένα γκολ που μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση πρόκριση.

Να σημειώσουμε ότι μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε μικρή αναστάτωση, λόγω της προσπάθειας κάποιων οπαδών των γηπεδούχων να μπουν στο μπουθ, όπου βρίσκονταν μέλη της διοίκησης των Ερυθρολέυκων. Τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα, καθώς η αστυνομία τους απώθησε. Στον πάγκο της ομάδας του Βόλου κάθισε ο Αχιλλέας Μπέος, για να μην δημιουργηθεί κάποιο άλλο πρόβλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Β’ Ημίχρονο

90+4′ Λήξη του αγώνα
90′
Νέα αλλαγή για τον Ατρόμητο, με τον Καμαρά να δίνει την θέση του στον Μελισσά.
88′ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μπρίτο μπήκε στην θέση του Αναστασάκου.
87′ Κίτρινη κάρτα στον Μπαζίνσκι.
84′ Κίτρινη κάρτα στον Σολάκη.
82′ Τελευταία αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σολάκης αντικατέστησε τον Μαρτίν.
81′ Κίτρινη κάρτα για τον Νέμεθ.
79′ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Σανκαρέ με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.
78′ Κοντά στο 2-1 ο Ολυμπιακός Βόλου. Σουτ του Ντολεζάι, ο Μιχαηλίδης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
72′ Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Καπετάνο να δίνει την θέση του στον Ακόστα.
71′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να κάνει το 3-0. Νέα εξαιρετική ενέργεια του Καμαρά, όμως ο πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων πέρασε άουτ.
61′ ΓΚΟλ για τον Ατρόμητο και 2-0! Εξαιρετική προσπάθεια από τον Καμαρά. ο Σενεγαλέζος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έβγαλε μόνο του τον Νεμπεγλέρα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.
55′
Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Σαγκανόφσκι, η μπάλα έφυγε άουτ.
54′ Κίτρινη κάρτα στον Ντολεζάι.
50′ Μεγάλη ευκαριία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν. Ο Μαρτίν δοκίμασε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά ψαράκι, αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη.
46′ Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Νέμεθ στην θέση του Μπρέσκα.
46′ Εναρξη του δευτέρου μέρους

Α’ Ημίχρονο

45+1′ Λήξη του πρώτου μέρους
45′
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Στέλιος Σφακιανάκης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιακόποβιτς.
41′ Κίτρινη κάρτα στον Αναστασάκο.
36′ Κίτρινη κάρτα στον Νεμπεγλέρα.
30′ Ο Ατρόμητος παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο και δεν έχει αφήσει τους Βολιώτες να δημιουργήσουν κάποια φάση στην εστία του.
27′ Μακρινό φάουλ από το Καπετάνο, δεν ανησύχησε ο Μιχαηλίδης.
23′ Κίτρινη κάρτα στον Ολιβέιρα.
13′ Καλό σουτ από τον δραστήριο Καμαρά, η μπάλα κατέληξε άουτ.
9′ ΓΚΟΛ για τον Ατρόμητο! Ωραία συνεργασία των Καμαρά και Σαγκανόφσκι, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γιακούποβιτς.
5′ Κίτρινη κάρτα για τον Μαρτίν.
3′ Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Ατρόμητο. Ο Καμαρά μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, γύρισε την μπάλα με τον Αλβάρες να διώχνει αρχικά. Στην συνέχεια της φάσης ο Σενεγαλέζος έστρωσε στον Νεμπεγλέρ, αλλά το σουτ του έμπειρου μέσου βρήκε στα σώματα των αμυντικών.
1′ Εναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μπαζίνσκι Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Καμαρά (90′ Μελισσάς), Αναστασάκος (88′ Μπρίτο).
Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σελεζί, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Αλβαρεζ, Ρόκας, Μπρέσκα (46′ Νέμεθ), Καπετάνος (72′ Ακόστα), Ούμπιντες, Μάρτιν (82′ Σολάκης).

Κίτρινες: Αναστασάκος, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας-Μαρτίν, Ντολεζάι, Νέμεθ, Σολάκης.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Γούκος (Ηπείρου)
Τέταρτος: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024