Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ατρόμητος διευκόλυνε τη λήξη του τελικού σύμφωνα με τον Γ.Αγγελόπουλο

Ο Ατρόμητος διευκόλυνε τη λήξη του τελικού σύμφωνα με τον Γ.Αγγελόπουλο

Για οπαδούς που κρατούσαν πιστόλια φωτοβολίδων έκανε λόγο ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου αποκάλυψε πως «ο Σπανός και συναίνεσε στο να τελειώσει το παιχνίδι. Ηταν μια ειλημμένη απόφαση και απλώς εμείς τον... διευκολύναμε». Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στην θύρα 21 και 23, όπου κάθονταν κατά κύριο λόγο συγγενείς, φίλοι και οι οικογένειες των παικτών του Ατρόμητου. Κάποια ανεγκέφαλοι τους σημάδεψαν με πιστόλια φωτοβολίδων από πολύ κοντά και μία από τις φωτοβολίδες, πέρασε δίπλα από το κεφάλι του παιδιού του Παναγιώτη Μαλλιαρίτση.

Για οπαδούς που κρατούσαν πιστόλια φωτοβολίδων έκανε λόγο ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου αποκάλυψε πως «ο Σπανός και συναίνεσε στο να τελειώσει το παιχνίδι. Ηταν μια ειλημμένη απόφαση και απλώς εμείς τον… διευκολύναμε».

Αναλυτικά:

«Παίζαμε το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν σφύριξε ο κ. Κάκος. Εμείς δεν καταλάβαμε τι έγινε. Μπήκε μέσα ο κόσμος και στη συνέχεια βλέπω κάποιους παίκτες μου και συγκεκριμένα τον Μπαζίνσκι και τον Δάρλα, μου φαίνεται να πηγαίνουν προς την εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλαθλοι του Ατρομήτου με τις οικογένειές τους. Εμείς αποτελέσαμε την ασπίδα γι’ αυτούς τους ανθρώπους, απέναντι σε κάποιους οπαδούς που κρατούσαν πιστόλια.

» Στη συνέχεια πήγαμε στα αποδυτήρια για να δούμε τι συμβαίνει. Στη συνέχεια ρώτησα τον Κάκο, αν έχει λήξει το παιχνίδι και προφανώς τον βρήκα απροετοίμαστε και γι’ αυτό μου είπε όχι.

Μετά κατέβηκε ο Σπανός και συναίνεσε στο να τελειώσει το παιχνίδι. Ηταν μια ειλημμένη απόφαση και απλώς εμείς τον… διευκολύναμε».

Για τις βαριές εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Δώνης (σ.σ.«κράτος μπουρδέλο, τελικός παρωδία») ο Αγγελόπουλος υπογράμμισε: «Ηταν έν βρασμώ ψυχής και δεν ήξερε τι έλεγε. Κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορούμε να τον δικαιολογήσουμε.

Κινδύνευσε το παιδί του Μαλλιαρίτη

Οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στην θύρα 21 και 23, όπου κάθονταν κατά κύριο λόγο συγγενείς, φίλοι και οι οικογένειες των παικτών του Ατρόμητου. Κάποια ανεγκέφαλοι τους σημάδεψαν με πιστόλια φωτοβολίδων από πολύ κοντά και μία από τις φωτοβολίδες, πέρασε δίπλα από το κεφάλι του παιδιού του Παναγιώτη Μαλλιαρίτση, ο οποίος είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

Με την επέμβαση των ίδιων των ποδοσφαιριστών που έσπευσαν για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους, αλλά και την συνδρομή της Αστυνομίας, οι οπαδοί της ΑΕΚ απομακρύνθηκαν.

Από τις συμπλοκές με τους οπαδούς της ΑΕΚ, έχει ήδη διαπιστωθεί ότι έχουν τραυματιστεί οι Νάστος, Σαρμιέντο και Σφακιανάκης. Μάλιστα ο τελευταίος μέσα στον γενικό χαμό έχασε την σύζυγό του για περίπου μισή ώρα. Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου πανικόβλητος φώναζε για την βρει καθώς φοβήθηκε για την σωματική ακεραιότητά της. Ευτυχώς μετά από περίπου 30 λεπτά κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της και να βεβαιωθεί πως είναι καλά.

Λίγη ώρα μετά, στα αποδυτήρια της ομάδας. Σαρμιέντο και Μπαζίνσκι έλεγαν πως «εμείς δεν είμαστε έτσι, δεν πήγαμε να χτυπήσουμε φιλάθλους της ΑΕΚ, αλλά φοβηθήκαμε για τις οικογένειες μας» και αποχώρησαν με τον Σαρμιέντο μάλιστα να μην μπορεί αν συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024