Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κέρκυρα «καθάρισε» σε τέσσερα λεπτά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου

Η Κέρκυρα «καθάρισε» σε τέσσερα λεπτά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου

Η Κέρκυρα αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε εύκολα με 2-0 της Δόξας Δράμας και έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Φαίακες «καθάρισαν» το ματς σε ένα τετράλεπτο με τον Γκουστάβο στο 24' και τον Τσίγκα στο 28' να σημειώνουν τα δύο τέρματα των γηπεδούχων.

Η Κέρκυρα αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε εύκολα με 2-0 της Δόξας Δράμας και έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Φαίακες «καθάρισαν» το ματς σε ένα τετράλεπτο με τον Γκουστάβο στο 24′ και τον Τσίγκα στο 28′ να σημειώνουν τα δύο τέρματα των γηπεδούχων.

Η Κέρκυρα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να κόψει τη φόρα της Δόξας που προέρχεται από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Για 25 λεπτά, οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν τα ίδια προβλήματα με την άμυνα της Δόξας, αλλά χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά για να το διασπάσει και να πάρει την πρόκριση. Αρχικά με τη φάουλ-οβίδα του Γκουστάβο στο 24′ και στη συνέχει με τον γκολ του Τσίγκας στο 28’.

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο δεν ήταν καθόλου καλό με ελάχιστες φάσεις να δημιουργούνται από τις δύο ομάδες. Η Κέρκυρα προσπάθησε και κράτησε το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους που της εξασφάλιζε την πρόκριση, ενώ η Δόξα έδειχνε κουρασμένη και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθήνας)

Κίτρινες κάρτες: Σακελλαρίου – Τριποτσέρης, Τοπούζης, Βάντερσον

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χάβι Γκράθια): Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Γκουστάβο, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Ηλιάδης, Γραμμόζης (88΄ Μπάρκογλου), Καλαντζής, Αγρίτης (67΄ Γιάντσης), Μαρτίν (72΄ Χαμπλ), Τσίγκας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Μπριλάκης (46΄ Στεργιανός), Τριποτσέρης (84΄ Ρούσσης), Βέρτζος, Ντε Λίμα, Βάντερσον, Αραβίδης, Λεάντρο, Σοϊλέδης, Σικαλιάς, Κουμπρόγλου (59΄ Τοπούζης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024