Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξανά Τετάρτη το ΟΣΦΠ-ΟΦΗ και σκληρή «απάντηση» Πιλάβιου

Ξανά Τετάρτη το ΟΣΦΠ-ΟΦΗ και σκληρή «απάντηση» Πιλάβιου

Η ΕΠΟ, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και την επιστολή του Παναθηναϊκού, όρισε την αναμέτρηση Ολυμπιακού - ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας να γίνει κανονικά στις 21 Μαρτίου. Ωστόσο, η Ομοσπονδία εξέδωσε και ανακοίνωση με τον Σοφοκλή Πιλάβιο να δίνει «απαντήσεις» σε όσους του καταλόγισαν σκοπιμότητες σχετικά με την αναβολή του ματς Ολυμπιακός - ΟΦΗ.

ΗΕΠΟ, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και την επιστολή του Παναθηναϊκού, όρισε την αναμέτρησηΟλυμπιακού – ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας να γίνει κανονικά στις 21 Μαρτίου.

Υπνεθυμίζεται ότι Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε αναβάλει το συγκεκριμένο ματς λόγω των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στο Europa League, μετά από αίτημα των «ερυθρολεύκων». Μέτα όμως τον αποκλεισμό άλλαξε την απόφαση. H ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Mε απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, ο αγώνας Ολυμπιακός-ΟΦΗ ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 21-3-2012 και ώρα 19:00 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Επίσης, ο αγώνας Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21-3-2012 και ώρα 16:30 (αντί 19:00) στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου».

Και η «απάντηση» του Σοφοκλή Πιλάβιου

Ωστόσο, η παραπάνω ανακοίνωση δεν ήταν η μόνη που εκδόθηκε από την ΕΠΟ την Παρασκευή, καθώς το απόγευμα ακολούθησε και δεύτερη με τον Σοφοκλή Πιλάβιο να δίνει «απαντήσεις» σε όσους του καταλόγισαν σκοπιμότητες σχετικά με την αναβολή του ματς Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κλήθηκε, από μερίδα των Μ.Μ.Ε., τις τελευταίες ημέρες να απολογηθεί για την απόφασή της να βοηθήσει, με την αναβολή διεξαγωγής ενός αγώνα για το Κύπελλο, την προσπάθεια μιας ελληνικής ομάδας να διακριθεί στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Η προεξόφληση, με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, της πρόκρισης -εκτίμηση και επιθυμία (θέλαμε να πιστεύουμε) κάθε μέλους της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας- αποδείχτηκε λάθος.

Η Ε.Π.Ο. το αποδέχεται και για το λόγο αυτό προχώρησε στον επανορισμό του αγώνα για το Κύπελλο μεταξύ των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ο.Φ.Η. για την Τετάρτη 21 Μαρτίου.

Ταυτόχρονα, επιθυμεί να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο καθένας να ασχολείται αποκλειστικά με τα του οίκου του, εκεί να εστιάζει όλες τις προσπάθειές του και να μην επιχειρεί να κατασκευάζει άλλοθι για να καλυφθεί πίσω τους.

Οι τακτικές αυτές δεν πείθουν πλέον κανέναν και είναι καταδικασμένες στην αποτυχία μαζί με τους εμπνευστές τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024