Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόκριση στον τελικό για τον Ολυμπιακό και ολοταχώς για το νταμπλ

Πρόκριση στον τελικό για τον Ολυμπιακό και ολοταχώς για το νταμπλ

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον ΟΦΗ στον β' αγώνα της ημιτελικής φάσης στο Ηράκλειο και υπερίσχυσε λόγω της νίκης του με 1-0 στον α' αγώνα.

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον ΟΦΗ στον β’ αγώνα της ημιτελικής φάσης στο Ηράκλειο και υπερίσχυσε λόγω της νίκης του με 1-0 στον α’ αγώνα.

Το α’ ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός διατήρησε μία φλύαρη υπεροχή, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Μία μόνο φάση έκανε κι αυτή στο 18′, όταν σε σέντρα του Ιμπαγάσα, ο Μαρκάνο έπιασε την κεφαλιά και ο Σαχσανίδης απέκρουσε με δυσκολία.

Από τη δική του μεριά ο ΟΦΗ προσπαθούσε να πρεσάρει ψηλά για να εκμεταλλευτεί κάποιο λάθος των αντιπάλων του, όμως επίσης δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια δύσκολη κατάσταση στην εστία του πρώην τερματοφύλακά του (έπαιξε ο Κάρολ αντί του Μέγερι). Ετσι ήρθε φυσιολογικά το «στείρο» 0-0 στη λήξη του πρώτου 45λεπτου.

Στους ίδιους ρυθμούς κύλησε και το β’ ημίχρονο. Στο 55′ το διαγώνιο σουτ του Τοροσίδη έφυγε ελάχιστα άουτ και πέραν αυτού… ουδέν για αρκετή ώρα!

Στο 79′ το σουτ του Ζορμπά έφυγε δίπλα από το δοκάρι, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στον αγώνα. Ετσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πίτσος – Ορμπάιθ, Τζιμπούρ

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):
Σαχσανίδης, Πίτσος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Κάλαϊτζιτς (82′ Ουκάρ), Βερόν, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεθ (73′ Ζορμπάς), Παπουλής, Μάντζιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα (64′ Μακούν), Μιραλάς, Τζιμπούρ (92′ Φουστέρ), Αμπντούν (85′ Χολέμπας).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024