Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έτοιμοι για το νταμπλ», είπε ο Βαλβέρδε εν όψει Ατρομήτου

«Έτοιμοι για το νταμπλ», είπε ο Βαλβέρδε εν όψει Ατρομήτου

Ερνέστο Βαλβέρδε και Βασίλης Τοροσίδης δήλωσαν πανέτοιμοι για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου και την κατάκτηση του νταμπλ στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. «Είναι μια ημέρα σημαντική και για μας και για τον Ατρόμητο. Πιστεύω θα γίνει ένας καλός τελικός και από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το νταμπλ», τόνισε αρχικά ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος πρόσθεσε για το χαρακτηρισμό «φαβορί» που αποδίδεται στον Ολυμπιακό: «Δεν το σκεφτόμαστε έτσι, γιατί μπορούμε και να χάσουμε». Τοροσίδης: «Δεν φοβόμαστε τίποτα».

Ερνέστο Βαλβέρδε και Βασίλης Τοροσίδης δήλωσαν πανέτοιμοι για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου και την κατάκτηση του νταμπλ στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. «Είμαστε μια μέρα πριν από τον τελικό, μια ημέρα σημαντική και για μας και για τον Ατρόμητο.

Πιστεύω θα γίνει ένας καλός τελικός, από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το νταμπλ για να τελειώσει πολύ ωραία η χρονιά», τόνισε αρχικά ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος πρόσθεσε για το χαρακτηρισμό «φαβορί» που αποδίδεται στον Ολυμπιακό: «…εμείς δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε έτσι, γιατί μπορούμε και να χάσουμε. Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν και είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσεις ένα παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο Βαλβέρδε απάντησε σε ερωτήσεις:

Για το γεγονός ότι είναι το τελευταίο του επίσημο ματς: «Δεν ξέρω. Πιστεύω ότι κάτι θα σκεφτώ. Αυτό που θα τους ζητήσω είναι να κερδίσουμε. Όπως και να έχει δεν σκέφτομαι πως είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Η μόνη ιδιαιτερότητα είναι πως είναι ένας τελικός και παίζονται με μυαλό και ψυχή. Οπότε δεν σκέφτομαι πως είναι το τελευταίο μου παιχνίδι, αλλά ένας τελικός».

Για το αν θα μπορούσε να αντέξει μια ανάλογη διαδικασία όπως στον τελικό με την ΑΕΚ, ο οποίος κρίθηκε μετά από αρκετά πέναλτι: «Όχι σας παρακαλώ… Δεν ήταν ο πρώτος τελικός που κρίθηκε στο πέναλτι. Όλοι οι παίκτες είχαν σκοράρει. Σε έναν τελικό θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα. Δεν είναι αυτό που προτιμούμε αλλά είμαστε προετοιμασμένοι».

Σε ερώτηση Ισπανού δημοσιογράφου για τους Μήτρογλου-Τάτο: «Για μένα είναι αν όχι οι καλύτεροι, δύο από τους καλύτερους παίκτες του Ατρομήτου. Και δεν είναι απλώς δύο καλοί παίκτες, αλλά δύο παίκτες που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του Ατρομήτου. Ο ένας σκοράρει και ο άλλος οργανώνει. Και είναι αληθές πως ο Μήτρογλου δεν είχε πολλές ευκαιρίες στον Ολυμπιακό σε αντίθεση με τον Ατρόμητο και αυτό ήταν επιτυχία του Δώνη, που κατάλαβε τις δυνατότητες του Μήτρογλου και κατάφερε να τον αναδείξει».

Τοροσίδης: «Δεν φοβόμαστε τίποτα»

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Βασίλης Τοροσίδης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό και δήλωσε: «Είναι ένας ματς… 90 λεπτά, αλλά μπορεί να φτάσει και στα 120, όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός αν είναι αυτός που ήταν όλη τη χρονιά, σε Ευρώπη και στα ντέρμπι δεν έχει λόγο να φοβάται σε κανένα παιχνίδι. Αν δεν παίξουμε καλά, όπως σε κάποια ματς, τότε μπορεί να χάσουμε από τον Ατρόμητο».

Οι απαντήσεις του Τοροσίδη σε ερωτήσεις:

Αν ο Ολυμπιακός έχει περισσότερο άγχος λόγο φαβορί: «Δεν το σκεφτόμαστε έτσι, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, Με όποια ομάδα να παίζαμε θα ήμασταν φαβορί. Αν δεν κατακτήσουμε το κύπελλο δεν θα έρθει η καταστροφή του κόσμου, αλλά θέλουμε να το πάρουμε πρώτα για την ομάδα και μετά για τον προπονητή και εμάς».

Αν υπάρχει χαλαρότητα επειδή έχει κατακτηθεί το πρωτάθλημα:
«Είμαστε στον τελικό, υπάρχει κίνητρο και δεν υπάρχει χαλαρότητα, είμαστε έτοιμοι. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι επαγγελματίες, δεν υπάρχει πιθανότητα να χαλαρώσουμε. Ακόμα και στην Αυστραλία θα πάμε για τη νίκη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024