Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φωστήρας πήρε προβάδισμα πρόκρισης έναντι του Πανιωνίου

Ο Φωστήρας πήρε προβάδισμα πρόκρισης έναντι του Πανιωνίου

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας έκανε την Τετάρτη ο Φωστήρας, που επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Πανιωνίου, με τέρμα του Κάμπα στο 33'. Ο αγώνας ρεβάνς είναι προγραμματισμένος για τις 23 του Δεκεμβρίου, ενώ η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας έκανε την Τετάρτη ο Φωστήρας, που επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Πανιωνίου, με τέρμα του Κάμπα στο 33′. Ο αγώνας ρεβάνς είναι προγραμματισμένος για τις 23 του Δεκεμβρίου, ενώ η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου «Σπ. Γιαλαμπίδης» στον Ταύρο ήταν σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, λόγω βροχής, και αυτό αποτελούσε μεγάλο πρόβλημα για τις δύο ομάδες, όταν επιχειρούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Ως εκ τούτου, μέχρι το 30΄ καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία.

Ουσιαστικά λοιπόν στην πρώτη καλή ευκαιρία του Φωστήρα (33′), ο Κάμπας με άπιαστη γυριστή κεφαλιά, που αιφνιδίασε τον Περιστερίδη, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0). Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 36′ ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν, μετά από σέντρα του Κοντοχρήστου, ο Σμυρλής εξ’ επαφής έπιασε την κεφαλιά, αλλά την έστειλε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν σαφώς πιο επιθετικά, προκειμένου να σημειώσουν ένα γκολ. Στο 47′ η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Καμπάνταη να απομακρύνει ο Μπότος.

Στο 62′ ο Σμυρλής επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, που ήταν άστοχο, αλλά ήταν πλέον φανερό ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιζε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με την ομάδα του Ταύρου, που έδειχνε ικανοποιημένη με το 1-0 και κρατούσε γερά στην άμυνα, προσπαθώντας να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Στο 73′ ο Πανιώνιος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του, όταν, σε φάση διαρκείας στα καρέ του Μπότου, οι Κούρντι και Ντούνης απέτυχαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει σε δύο χρόνους και να κρατάει το 1-0.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνα)
Κίτρινες: Κάμπας, Μπουκούρης, Πεταυράκης – Κουλουχέρης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος):
Μπότος, Μπιλίτσης (74΄ Καλλέργης), Πεταυράκης, Νικολόπουλος, Τσώνης, Μπούμπας (85΄ Ψαρρής), Τασούλης, Κούτρος, Μπουκούρης, Δωροβίνης, Κάμπας (+90 Βαβάτσικος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Περιστερίδης, Κούρντι, Ζυγογιάννης, Κουλουχέρης, Γιαννούλης, Μπούζας (62΄ Σάμαρης), Μενδρινός (46΄ Ρόκας), Κολοβός (46΄ Ντούνης), Σμυρλής, Καμπάνταης, Κοντοχρήστος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024