Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» ο Ολυμπιακός την Παναχαϊκή

Στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» ο Ολυμπιακός την Παναχαϊκή

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά προκρίθηκε από σήμερα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας αφού επικράτησε εύκολα της Παναχαϊκής με 2-0 στο «Γ.Καραϊσκάκης» στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «32». Τα γκολ πέτυχαν οι Τζιμπούρ (47') και Μήτρογλου (71'), ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 19/12 στην Πάτρα.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά προκρίθηκε από σήμερα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας αφού επικράτησε εύκολα της Παναχαϊκής με 2-0 στο «Γ.Καραϊσκάκης» στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «32». Τα γκολ πέτυχαν οι Τζιμπούρ (47′) και Μήτρογλου (71′), ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 19/12 στην Πάτρα.

Οι γηπεδούχοι όπως ήταν φυσικό λόγω της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πίεζαν από το πρώτο λεπτό για να πετύχουν το γρήγορο γκολ.

Το ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα πραγματοποίησε ο Ζαραδούκας που ήταν αρκετά θετικός, ενώ και ο Βλαχοδήμος ήταν καλός, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε το δεύτερο γκολ. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ντιακιτέ που έπαιξε δεξί μπακ και έδειξε αρκετές αρετές, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Δοκάρι ο Μασάντο στις καθυστερήσεις.

Ενώ όμως οι παίκτες του Ολυμπιακού έφταναν με μεγάλη ευκολία στην αντίπαλη περιοχή δεν μπορούσαν να σκοράρουν με τους Τζιμπούρ και Πάντελιτς να σπαταλούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Μοναδική ευκαιρία της Παναχαϊκής ήταν το σουτ του Λίτση στο 27΄ που απέκρουσε ο Μέγιερι.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Φουστέρ εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια και ο Τζιμπούρ με κεφαλιά έκανε το 1-0 (47′). Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μήτρογλου (71΄) με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βλαχοδήμου.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Κίτρινες: Φέισα- Βοσκόπουλος, Φατιόν, Κοιλιάρας

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Ζαραδούκας, Ντιακιτέ, Φέισα, Γκρέκο, Φουστέρ (62′ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (79′ Μασάντο), Τζιμπούρ, Πάντελιτς (62′ Μήτρογλου).

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σαλαμαστράκης, Καραμανλής, Σπίνουλας, Βούνκ (+90′ Κοκκίνης), Κοιλιάρας, Βασιλαντωνόπουλος (85′ Ουρτάδο), Λίτσης (72′ Ντίνας), Βοσκόπουλος, Φατιόν, Γκούρτσας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024