Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Με το ένα πόδι στους «16» του Κυπέλλου ο Πλατανιάς

Προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πλατανιάς, που νίκησε στα Περιβόλια Χανίων την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-1, στον πρώτο αγώνα για την γ' φάση του θεσμού. Για τους νικητές δύο γκολ πέτυχε ο Αρότσα (6', 34') κι ένα ο Μαραγκουδάκης (53'), ενώ για τους Θεσσαλούς είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αθανασιάδης στο 12'. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου, στην Καρδίτσα.

Προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πλατανιάς, που νίκησε στα Περιβόλια Χανίων την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-1, στον πρώτο αγώνα για την γ’ φάση του θεσμού.

Για τους νικητές δύο γκολ πέτυχε ο Αρότσα (6′, 34′) κι ένα ο Μαραγκουδάκης (53′), ενώ για τους Θεσσαλούς είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Αθανασιάδης στο 12′. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 23 Δεκεμβρίου, στην Καρδίτσα.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν πλήρως στο πρώτο ημίχρονο, είχαν 11 τελικές προσπάθειες αλλά μετέτρεψαν σε γκολ μόνο δύο, με σκόρερ τον Βενεζουελάνο Αρότσα ο οποίος στο 6′ άνοιξε το σκορ αφού πρώτα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παπαδόπουλου και στο 34′ με πλασέ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Αθανασιάδης με προβολή, έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε ο Χατζηρίζου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 54′ ο Μαραγκουδάκης, όταν κέρδισε όλες τις κόντρες στην περιοχή και νίκησε τον Παπαδόπουλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντόε, Δέντσας – Γκουγκούδης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Σαλούντοκ, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Ντόε, Δημήτρης, Δέντσας (84΄ Τσοντάκης), Αρότσα, Μαρτσάκης (63΄ Γκονζάλες), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (72΄ Αγκιλέρα), Μιρτσέτα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Πάτρας, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης (81΄ Νταντάμης), Μπουντούρης, Χατζηρίζος (67΄ Φλιούκας), Υφαντής (71΄ Μυριώτης), Αθανασιάδης, Τζάνης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024