Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ εκτός και έρθουν όλα... Τούμπα

Στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ εκτός και έρθουν όλα… Τούμπα

Με το ένα... πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε νικηφόρα με 3-1 από το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, απέναντι στην Ακαδημία Πλαταμώνα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την 3η φάση του θεσμού. Ο Γιάννου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 11΄ για τον ΠΑΟΚ, ο Έξαρχος επτά λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, αλλά Σαλπιγγίδης στο 27΄ και Φωτάκης στο 62΄ χάρισαν στους Θεσσαλονικείς το «διπλό». Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 22/12 στην Τούμπα.

Με το ένα… πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε νικηφόρα με 3-1 από το Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, απέναντι στην Ακαδημία Πλαταμώνα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την 3η φάση του θεσμού.

Ο Γιάννου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 11΄ για τον ΠΑΟΚ, ο Έξαρχος επτά λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, αλλά Σαλπιγγίδης στο 27΄ και Φωτάκης στο 62΄ χάρισαν στους Θεσσαλονικείς το «διπλό». Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 22/12 στην Τούμπα.

Διάθεση και ενέργεια από τους παίκτες των δύο ομάδων, χωρίς πολλές φάσεις, αποτέλεσαν τα χαρακτηριστικά της αναμέτρησης, με το έντονο κρύο να είναι πρωταγωνιστής γενικότερα στο γήπεδο της Κατερίνης.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε νωρίς το σκορ με κεφαλιά του Γιάννου στο 11’, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη. Η «απάντηση» για τους γηπεδούχους προέκυψε στο 18’, με κεφαλιά του αμαρκάριστου στη μικρή περιοχή του Χακόμπο, Εξαρχου. Φάση που ξεκίνησε από λανθασμένη εκτίμηση στη μεσαία γραμμή από τον Σαλπιγγίδη.

Ο διεθνής επιθετικός διόρθωσε το λάθος του στο 27’, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον «Δικέφαλο». Η προσπάθεια για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με διαγώνιο σουτ του Λάζαρ, το οποίο απομάκρυναν, λίγο πριν τη γραμμή, οι αμυντικοί της Ακαδημίας.

Ο Σαλπιγγίδης πήρε το «ριμπάουντ» και με σουτ, στην περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 62’ γρήγορη αντεπίθεση των «ασπρόμαυρων» έφερε σε θέση βολής τον Φωτάκη, ο οποίος, με αριστερό διαγώνιο σουτ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δοκάρι στο 81’ είχε ο ΠΑΟΚ με τον Πόποβιτς.

Διαιτητής : Τοπούζης (Θράκης)
Κίτρινες: Πέλκας 87’

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (Γιάννης Βλάχος): Σακελλαρίδης (46’ λ. ρ. Ράπτης), Γούτσιος, Αχαλινόπουλος, Λιόλιος, Τασίδης, Μποταϊτης, Ζούρκος, Σαββίδης, Εξαρχος (76’ Ντούλας), Κυρτέγος, Μήτρακας (63’ Γιαουτζής)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Ιντζίδης, Φωτάκης, Λάζαρ (63’ Παναγιωτούδης), Κίτσιου, Σαλπιγγίδης (63’ Πέλκας), Λόρενς (68’ Πόποβιτς), Γιάννου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024