Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με 2-1 σφράγισε το εισιτήριο για τους «16» ο Παναθηναϊκός

Με 2-1 σφράγισε το εισιτήριο για τους «16» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πήρε και τυπικά το «εισιτήριο» για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Προοδευτικής στη Νίκαια στον αγώνα ρεβάνς για τη Γ' φάση της διοργάνωσης, και, σε συνδυασμό με τη νίκη 4-0 στην πρώτη αναμέτρηση, προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Εκεί το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πλατανιάς Χανίων-Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Παναθηναϊκός πήρε και τυπικά το «εισιτήριο» για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Προοδευτικής (6′ Τριανταφυλλόπουλος – 59′ Πετρόπουλος, 83′ Μαυρίας) στη Νίκαια στον αγώνα ρεβάνς για τη Γ’ φάση της διοργάνωσης, και, σε συνδυασμό με τη νίκη 4-0 στην πρώτη αναμέτρηση, προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Εκεί το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πλατανιάς Χανίων-Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η «Προο» κέρδισε πέναλτι μόλις στο 3′, όταν ο Σο έδιωξε την μπάλα με το χέρι, αλλά ο Καπίνο απέκρουσε την εκτέλεση του Λέκκα. Ωστόσο, ο τελευταίος κέρδισε στο 6′ την μπάλα από την πάσα του Δώνη στον Τριανταφυλλόπουλο, «τροφοδότησε» τον Παναγιωτόπουλο και αυτός «έγραψε» το 1-0. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 59΄ με τον Πετρόπουλο, ενώ στο 83΄ ο Μαυρίας με ωραίο σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για το «τριφύλλι».

Διαιτητής: Χατζής (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Κουσούρης, Επιτροπάκης, Παναγιωτόπουλος – Σο, Λαγός

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Δραγωνάκης): Ζήνωνος, Κουσούρης, Χόρτσας, Παπανικόλας, Μπελέρης, Κακαράς, Βασιλάκος (69′ Αντωνίου), Μακαρονάς (61′ Τζώρτζης), Λέκας, Επιτροπάκης (46′ Αργυρίου), Παναγιωτόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Καπίνο, Πίντο, Μαυρίας (89′ Μουζακίτης), Σο, Μπαρμπαρούσης (88′ Γιαννιτσάνης), Μαρίνος, Λαγός, Πετρόπουλος, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης (73′ Ζέκα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

ΑΕΚ- Λαμία 3-0: «Πικρή» νίκη για την Ένωση (vids)

H AEK αν και επικράτησε με 3-0 της Λαμίας δεν τα κατάφερε και έχασε τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024