Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Πανθρακικός έφυγε αήττητος και με την πρόκριση από τον Βόλο

Ο Πανθρακικός έφυγε αήττητος και με την πρόκριση από τον Βόλο

Ο Πανθρακικός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στη Νίκη Βόλου, από την οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 (61' Κυριάκος - 57' Βαϊρουά) στο «Πανθσεσσαλικό» στάδιο και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ακριτική ομάδα, που είχε επικρατήσει με 2-0 στον αγώνα της Κομοτηνής, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζεύγους ΟΦΗ - Απόλλωνας Σμύρνης.

Ο Πανθρακικός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στη Νίκη Βόλου, από την οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 (61′ Κυριάκος – 57′ Βαϊρουά) στο «Πανθσεσσαλικό» στάδιο και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ακριτική ομάδα, που είχε επικρατήσει με 2-0 στον αγώνα της Κομοτηνής, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζεύγους ΟΦΗ – Απόλλωνας Σμύρνης.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος του «Πανθεσσαλικού» σταδίου και η «ραθυμία» των ποδοσφαιριστών είχε άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα της αναμέτρησης. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι αξιόλογο, εκτός μιας πολύ καλής ευκαιρίας στις καθυστερήσεις, την οποία έχασε ο Ουέλινγκτον σουτάροντας άστοχα από πλεονεκτική θέση.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα στην επανάληψη, ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 57′, το οποίο σημείωσε ο Βαϊρουά. Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 61′ ο Κυριάκος ισοφάρισε. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο 85′, όταν ο Μίνγκας πλάσαρε και ο Βούρας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Ριζογιάννης, Μκρτσιάν – Μίνγκας, Γωνιάδης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς):
Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος (58΄ Μήτσης), Καρατζάς, Βέρτζος (75΄ Μκρτσιάν), Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Ουέλινγκτον, Φλίγκος (70΄ Σκούφαλης), Σαμαράς.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Κυβελίδης (80΄ Κοντογουλίδης), Μίνγκας, Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Βαϊρουά (72΄ Γωνιάδης), Μουνάφο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε πολλά από όλους τους ποδοσφαιριστές

Οταν μια ομάδα έχει 20 (!) σκόρερ, σημαίνει πολλά για το πνεύμα και τη νοοτροπία της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024