Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επεισοδιακή πρόκριση του Ολυμπιακού στην Πάτρα

Επεισοδιακή πρόκριση του Ολυμπιακού στην Πάτρα

Ο αγώνας Παναχαϊκη-Ολυμπιακός διεκόπη οριστικά στο 88' λόγω ρίψης αντικειμένων από τους φιλάθλους των γηπεδούχων κι ενώ το σκορ ήταν 1-1. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκούρτσα (4') ενώ οι Πειραιώτες ισοφάρισαν με τον Φετφατζίδη (57'). Στο 37' οι Πατρινοί έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Βοσκόπουλου με 2η κίτρινη, απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς των γηπεδούχων, όπως και άλλες δύο φάσεις...

Ο αγώνας Παναχαϊκη-Ολυμπιακός διεκόπη οριστικά στο 88′ λόγω ρίψης αντικειμένων από τους φιλάθλους των γηπεδούχων κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Έτσι οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκούρτσα (4′) ενώ οι Πειραιώτες ισοφάρισαν με τον Φετφατζίδη (57′).

Στο 37′ οι Πατρινοί έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Βοσκόπουλου με 2η κίτρινη, απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς των γηπεδούχων, όπως και άλλες δύο φάσεις…

Η Παναχαϊκή αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό αφού κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4΄ μετά από ωραία αντεπίθεση και πλασέ του Γκούρτσα. Στην συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή και πίεζαν για την ισοφάριση με τους γηπεδούχους να έχουν οπισθοχωρήσει.

Στο 37′ όμως ο Βοσκόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη σε μία φάση που προκάλεσε την οργή των φιλάθλων που άρχισαν να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα.

Στην επανάληψη (57′) ο Φετφατζίδης με πλασέ μετά από τακουνάκι του Μήτρογλου ισοφάρισε σε 1-1, «σφραγίζοντας» ουσιαστικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στο 83′ όμως ο αγώνας διεκόπη εκ νέου, όταν άρχισε και πάλι η ρίψη αντικειμένων από τους φιλάθλους της Παναχαϊκής ενώ είχαμε και είσοδο οπαδών στο αγωνιστικό χώρο που συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν να τους χωρίσουν και το διαιτητικό τρίο να παίρνει το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Μετά από περίπου 15 λεπτά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημητρόπουλος, σφύριξε την επανέναρξη του αγώνα αλλά στο 88΄ είχαμε και άλλες ρίψεις αντικειμένων με τον διαιτητή να διακόπτει οριστικά τον αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 37΄ Βοσκόπουλος (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοιλιάρας, Καραμανλής, Ουρτάδο – Γκρέκο

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Κούτσης):
Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Καραμανλής, Φατιόν, Ντιόγκο (65′ Κοιλιάρας), Βοσκόπουλος, Γκούρτσας, Ουρτάδο (41΄ Κοκκίνης), Ντίνας (78′ Βασιλαντωνόπουλος), Σαλαμαστράκης, Βουνκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεονάρτο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Μασάντο (58′ Ιμπαγάσα), Παπάζογλου, Φέϊσα (46′ Τζιμπούρ), Μήτρογλου, Κοντρέρας, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Ντιακιτέ, Γκρέκο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024