Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αναθέρμανση» του φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια

«Αναθέρμανση» του φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια

Ένας παλιός γνώριμος βρέθηκε την Παρασκευή στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον οποίο ο «Δικέφαλος» θα επιθυμούσε ξανά στο ρόστερ του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Βιεϊρίνια συνέφαγε το απόγευμα της Παρασκευής με τους Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον σαββατιάτικο (20:00) αγώνα Κυπέλλου κατά της Ακαδημίας Πλαταμώνα στο γήπεδο της Τούμπας ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Λάζαρ, Χακόμπο, Ετό.

Ένας παλιός γνώριμος βρέθηκε την Παρασκευή στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον οποίο ο «Δικέφαλος» θα επιθυμούσε ξανά στο ρόστερ του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Βιεϊρίνια συνέφαγε το απόγευμα της Παρασκευής με τους Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της διακοπής του Γερμανικού πρωταθλήματος, είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς του συμπαίκτες, αλλά και να συζητήσει με ανθρώπους της διοίκησης και τον πρόεδρο Ζήση Βρύζα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Βιεϊρίνια συνέφαγε το απόγευμα της Παρασκευής με τους Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Το αν μέσα από αυτή την κουβέντα μπορεί να προκύψει ελπίδα επιστροφής του Βιεϊρίνια στην Τούμπα, αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον σαββατιάτικο (20:00) αγώνα Κυπέλλου κατά της Ακαδημίας Πλαταμώνα στο γήπεδο της Τούμπας ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Λάζαρ, Χακόμπο, οι οποίοι μετά από σχετική άδεια που εξασφάλισαν έχουν αναχωρήσει, όπως και ο Ετο, για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η αποστολή αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιακουμή, Γιάννου, Γλύκο, Ιντζίδη, Κίτσιου, Παναγιωτούδη, Πέλκα, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Φωτάκη, Κάτσε, Κουμάλο, Λόρενς, Ρομπέρ, Βιβιάν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024