Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον ΟΦΗ

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον ΟΦΗ

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να πετύχει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΟΦΗ, αφού στον 2ο αγώνα της 3ης φάσης στη Ριζούπολη, ανέτρεψε το σε βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και νίκησε 2-0 στην παράταση. Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Μανιάς στο 2' και στο 108'.

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να πετύχει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΟΦΗ, αφού στον 2ο αγώνα της 3ης φάσης στη Ριζούπολη, ανέτρεψε το σε βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και νίκησε 2-0 στην παράταση. Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Μανιάς στο 2′ και στο 108′.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το «καλημέρα», αφού στο 2′ ο Μανιάς με σουτ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα στο 30′ ζήτησε πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Δεληζήση πάνω στον Παπάζογλου, αλλά ο Γιάχος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο β’ ημίχρονο οι παίκτες του Απόλλωνα ενδιαφέρθηκαν περισσότερο στο να ρίξουν τον ρυθμό του αγώνα και να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα και τα κατάφεραν, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις όποιες -όχι και πολλές- ευκαιρίες που δημιούργησαν κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, η «ελαφρά ταξιαρχία» φρόντισε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και στο 108′ πάλι ο Μανιάς, έφυγε μπροστά, πλάσαρε σωστά και έδωσε τη νίκη-πρόκριση με 2-0 στην ομάδα του, η οποία στην επόμενη φάση θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Πανθρακικό.

Ο ΟΦΗ έγινε η τρίτη ομάδα της Σούπερ Λίγκας (μετά τους Πανιώνιο και ΑΕΚ), που αποκλείεται στο Κύπελλο από αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κατσίκης, Ιασωνίδης – Ιωαννίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασίου, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Κύργιας (63′ Ιασωνίδης), Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Λεοντίου (77′ Κατσίκης), Μανιάς, Τσιλιγκίρης (73′ Διαμάντης), Διαμαντίδης, Καραμαλίκης

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Κουρδάκης, Σαρ, Σόουζα, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (110′ Νύκταρης), Ζορμπάς (61′ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Βιτώρος (91′ Καπουράνης), Παπάζογλου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ραζβάν Λουτσέσκου: Πήρε πολλά από όλους τους ποδοσφαιριστές

Οταν μια ομάδα έχει 20 (!) σκόρερ, σημαίνει πολλά για το πνεύμα και τη νοοτροπία της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024