Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στους «16» του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ με νέα νίκη επί του Αιγινιακού

Στους «16» του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ με νέα νίκη επί του Αιγινιακού

Χωρίς να φορτσάρει ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Ακαδημίας Πλαταμώνα στη ρεβάνς της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, πήρε άνετα το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα, Αρης-Καλλιθέα. Τα γκολ των «ασπρόμαυρων» πέτυχαν οι Γιάννου στο 35΄ και Σταφυλλίδης στο 64΄, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Καθάριος στο 77΄.

Χωρίς να φορτσάρει ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Ακαδημίας Πλαταμώνα στη ρεβάνς της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, πήρε άνετα το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα, Αρης-Καλλιθέα.

Τα γκολ των «ασπρόμαυρων» πέτυχαν οι Γιάννου στο 35΄ και Σταφυλλίδης στο 64΄, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Καθάριος στο 77΄.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Γιώργος Δώνης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά και σε γενικές γραμμές θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους.

Εκτός από το γκολ του νεαρού επιθετικού με κεφαλιά, οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα, με μεγαλύτερη αυτή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν το σουτ του Αποστολόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος από το ολέθριο λάθος του γκολκίπερ Ράπτη, ο Σταφυλλίδης έκανε το 2-0, ενώ τραγικό λάθος έκανε και ο Γιακουμής στο 77΄ από το οποίο προήλθε το γκολ των φιλοξενούμενων από τον Καθάριο.

Οι παίκτες του Βλάχου προσπάθησαν να πετύχουν την ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρουν, ωστόσο, έδειξαν ότι είναι μία συγκροτημένη και σοβαρή ομάδα.

Διαιτητής: Γκρανάς (Ξάνθη)
Κίτρινες: Αχαλινόπουλος

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης):
Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Κίτσιου (61΄ Πόποβιτς), Πέλκας, Ρομπέρ (70΄ Γεωργιάδης), Λόρενς, Γιάννου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (Γιάννης Βλάχος):
Ράπτης, Αχαλινόπουλος, Ζούρκος, Μπαμίχας (69΄ Γούτσιος), Καθάριος, Κυρτέγος (63΄ Μητράκας), Τασίδης, Λιόλιος, Κοσμίδης, Πλατάκης (41΄ Γιαουτζής), Έξαρχος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ- Λαμία 3-0: «Πικρή» νίκη για την Ένωση (vids)

H AEK αν και επικράτησε με 3-0 της Λαμίας δεν τα κατάφερε και έχασε τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024