Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόκριση στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου στο Περιστέρι

Πρόκριση στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου στο Περιστέρι

Το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά το 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στη ρεβάνς της 3ης φάσης της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 1-1 του Βόλου έφτασαν στην πρόκριση χάρη στο γκολ του Ανιέτε στις καθυστερήσεις, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ο Επστάιν στο 3΄ και ο Λαζαρίδης στο 73΄ έδωσαν προβάδισμα στην ομάδα του Μπάγεβιτς, ενώ ο Πινδώνης στο 48΄ είχε ισοφαρίσει προσωρινά. Στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά το 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στη ρεβάνς της 3ης φάσης της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 1-1 του Βόλου έφτασαν στην πρόκριση χάρη στο γκολ του Ανιέτε στις καθυστερήσεις, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Ο Επστάιν στο 3′ και ο Λαζαρίδης στο 73′ έδωσαν προβάδισμα στην ομάδα του Μπάγεβιτς, ενώ ο Πινδώνης στο 48′ είχε ισοφαρίσει προσωρινά. Στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Φινάλε-θρίλερ είχε η αναμέτρηση στο Περιστέρι, με τους Βολιώτες να πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση. Πέρα για πέρα δίκαια, καθώς αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και με «σύμμαχο» την τύχη έφτασαν στην ισοφάριση με το απευθείας φάουλ του Ανιέτε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, 9 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Γκολ για το οποίο φέρει μεγάλη ευθύνη η άμυνα των γηπεδούχων και ο Ράντμαν.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε νωρίς με τον Επστάιν (3′) και είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Η «απάντηση» των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος ήταν ανάλογη, με γκολ…από τα αποδυτήρια (Πινδώνης στο 48′ με σουτ).

Οι φιλοξενούμενοι με καλή ψυχολογία απείλησαν και με δεύτερο τέρμα, το οποίο, όμως, ήρθε για λογαριασμό των γηπεδούχων στο 73′ με την κεφαλιά του Λαζαρίδη. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Περιστεριώτες θα έπαιρναν την πρόκριση ήρθε ο Ανιέτε στο 91′ να «παγώσει» τους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Μπέλιτς, Φυτανίδης – Γόγολος, Γκότοβος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγιεβιτς): Ράντμαν, Γιαννούλης (52΄ Καραγκούνης), Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος (90΄ Νάστος), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Μπρίτο, Καραμάνος, Μπέλιτς (61΄ Κούτσι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Κατσιαρός, Γόγολος, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Ογιαρμπίντε (+90΄ Γαλάνης), Γενγκά, Μπολάτι, Μπακαγιόκο (82΄ Ανιέτε).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ- Λαμία 3-0: «Πικρή» νίκη για την Ένωση (vids)

H AEK αν και επικράτησε με 3-0 της Λαμίας δεν τα κατάφερε και έχασε τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024