Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαρουκάκης έδειξε στον ΠΑΟΚ πώς μπαίνουν... Ντακόλ

Ο Μαρουκάκης έδειξε στον ΠΑΟΚ πώς μπαίνουν… Ντακόλ

Η Καλλιθέα έκανε την έκπληξη και κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τον ΠΑΟΚ παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ντακόλ (πεν. 78΄) και Μαρουκάκης (83΄). Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβανς που θα διεξαχθεί στις 24/1 στην Τούμπα.

Η Καλλιθέα έκανε την έκπληξη και κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τον ΠΑΟΚ παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ντακόλ (πεν. 78΄) και Μαρουκάκης (83΄). Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς που θα διεξαχθεί στις 24/1 στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ήταν για τον ΠΑΟΚ και την έχασε ο Γεωργιάδης (38′) που πλάσαρε άσχημα σε τετ -α- τετ με τον Μιχελή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να απειλεί αλλά να χάνει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονταν, με τον με τον Σταφυλίδη να σημαδεύει δύο φορές το δοκάρι (50′, 61′).

Η Καλλιθέα έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα τελευταία λεπτά του αγώνα άρχισε να ανεβαίνει και στο 78′ κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ντακόλ, όταν ο Βιβιάν ανέτρεψε ανόητα τον Μαρουκάκη και αντίκρισε δίκαια την κόκκινη κάρτα.

Στο 83′ ο Μαρουκάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όταν κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και με δυνατό σουτ νίκησε τον Γλύκο.

Πριν την έναρξη του αγώνα περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ δέχθηκαν επίθεση από άγνωστους την ώρα που εισέρχονταν στο γήπεδο.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες: Σταύρου, Μαρουκάκης – Κάτσε, Σταφυλίδης

Κόκκινη: Βιβιάν

Καλλιθέα (Γιάννης Παπακώστας): Μιχελής, Φερέιρα, Ντακόλ, Φαγιέ (68΄ Ματσούκας), Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας (46΄ Μαρουκάκης), Ατματσίδης, Κατσικογιάννης (85΄ Θεολόγου), Σταύρου, Βιγιαρέχο, Αρβανίτης.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλυκός. Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βιβιάν, Κατσουράνης (63΄ Πέλκας), Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Γεωργιάδης (63΄ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (70΄ Γιάννου).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024