Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στη Κομοτηνή κρίνεται η πρόκριση για Απόλλωνα και Πανθρακικό

Στη Κομοτηνή κρίνεται η πρόκριση για Απόλλωνα και Πανθρακικό

Στις 31 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή θα κριθεί η πρόκριση του Απόλλωνα Σμύρνης ή του Πανθρακικού στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν την Τετάρτη ισόπαλες 1-1 στο «Γεώργιος Καμάρας», στην πρώτη αναμέτρησή τους για την 4η φάση της διοργάνωσης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» προηγήθηκε με τον Τσιλιγκίρη στο 77', ενώ ο Πανθρακικός πήρε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση με το γκολ του Κοντογουλίδη στο 90', έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα Αθανασίου.

Στις 31 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή θα κριθεί η πρόκριση του Απόλλωνα Σμύρνης ή του Πανθρακικού στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν την Τετάρτη ισόπαλες 1-1 στο «Γεώργιος Καμάρας», στην πρώτη αναμέτρησή τους για την 4η φάση της διοργάνωσης.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» προηγήθηκε με τον Τσιλιγκίρη στο 77′, ενώ ο Πανθρακικός πήρε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση με το γκολ του Κοντογουλίδη στο 90′, έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα Αθανασίου.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ, το οποίο θα τους έδινε προβάδισμα για τη νίκη, και ο Απόλλωνας ήταν αυτός που το κατάφερε πρώτος στο 77΄, όταν ο Κουτσόπουλος απέκρουσε ασθενώς το σουτ του Μανιά και ο Τσιλιγκίρης πήρε το ριμπάουντ για να «γράψει» το 1-0.

Όμως, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις 13 λεπτά, καθώς ο Κοντογουλίδης εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Αθανασίου και διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Ντίτσιος (Πρέβεζας)

Κίτρινες: Καραδέμητρος – Χρήστου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασίου, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης, Δεληζήσης, Κύργιας, Κωνσταντίνου, Λεοντίου (82΄ Αντωνόπουλος), Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Καραδέμητρος (88΄ Κατσίκης), Ντιαλό (71΄ Μανιάς).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπονγκ (49΄ λ. τρ. Κοντογουλίδης), Καστσελάν, Μίνγκας, Μουνάφο, Λουσέρο (90+4΄ Γωνιάδης), Κυβελίδης (78΄ Παπαδόπουλος).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ- Λαμία 3-0: «Πικρή» νίκη για την Ένωση (vids)

H AEK αν και επικράτησε με 3-0 της Λαμίας δεν τα κατάφερε και έχασε τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024