Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προβάδισμα πρόκρισης για τη Βέροια με νίκη 2-1 επί της Ξάνθης

Προβάδισμα πρόκρισης για τη Βέροια με νίκη 2-1 επί της Ξάνθης

Η Βέροια επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Ξάνθης στο πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Και τα δυο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Κόστλι (5', 52') ενώ για τους Ακρίτες μείωσε ο Μάνταλος με πέναλτι στο 67'. Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 30/1 στην Ξάνθη.

Η Βέροια επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Ξάνθης στο πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Και τα δυο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Κόστλι (5′, 52′) ενώ για τους Ακρίτες μείωσε ο Μάνταλος με πέναλτι στο 67′. Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 30/1 στην Ξάνθη.

Η Βέροια προηγήθηκε με το «καλημέρα» ανοίγοντας το σκορ στο 5′ όταν ο Κόστλι εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Ξάνθης στο σουτ του Μπαργκάν και σκόραρε με κοντινό πλασέ που το πανηγύρισε… βγάζοντας το παπούτσι για να τηλεφωνήσει (σχετική φωτογραφία).

Η Βέροια που ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Μπαργκάν στο 22΄ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά από μαρκάρισμα του Βάλλα. Η Βέροια συνέχισε να πιέζει και στο β’ ημίχρονο και στο 52′ ο Κόστλι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και στο 67′ ο Μάνταλος μείωσε με πέναλτι που κέρδισε από τον Μπάρμπα. Λίγο αργότερα όμως η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Μαρσελίνιο στο 78′, δύο μόλις λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Γεωργέα.

Με δέκα παίκτες τελείωσε όμως τον αγώνα και η Βέροια αφού ο Αμαραντίδης στο 84΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Αρτας)

Κίτρινες: Αμαραντίδης, Κόστλι, Καλογέρης, Μπάρμπας, Καλτσάς – Μπέρτος, Ντιέ, Ράνος

Κόκκινη: Αμαραντίδης (δευτ. κιτρ. 84′) – Μαρσελίνιο (78′)

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Ορέστες, Γεωργέας, Καλογέρης, Γκιγέρμο, Καλτσάς (72′ Ολαϊτάν), Μπαργκάν (87′ Κάλι), Κόστλι

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μουκουάνα, Βάλλας, Γκλέισον, Φλίσκας (62′ Πρίττας), Ντιέ, Μαρίν, Σμιθ (76′ Μαρσελίνιο), Μάνταλος, Μαρκόφσκι (62′ Ράνος).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

ΑΕΚ- Λαμία 3-0: «Πικρή» νίκη για την Ένωση (vids)

H AEK αν και επικράτησε με 3-0 της Λαμίας δεν τα κατάφερε και έχασε τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024