Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Επίθεση» Φάμπρι σε Μάνταλο, επειδόδιο με Κωνσταντίνου

«Επίθεση» Φάμπρι σε Μάνταλο, επειδόδιο με Κωνσταντίνου

Έξαλλος με τον διαιτητή Μάνταλο ήταν ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Πλατανιά στους «16» του Κυπέλλου. Μάλιστα, για την τελευταία φάση του αγώνα, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως ο Έλληνας ρέφερι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό! Στο μεταξύ. οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού προς τον Μάνταλο, συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια με τον γενικό αρχηγό, Βασίλη Κωνσταντίνου να τα... χώνει στον Τρικαλινό ρέφερι μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Έξαλλος με τον διαιτητή Μάνταλο ήταν ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Πλατανιά στους «16» του Κυπέλλου. Μάλιστα, για την τελευταία φάση του αγώνα, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως ο Έλληνας ρέφερι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό!

Ο Φάμπρι στάθηκε στη φάση, από την οποία ξεκίνησε το γκολ, και για αυτό τον λόγο αποβλήθηκε. Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου επιτέθηκε στον Μάνταλο: «Δεν πρέπει να κοιμηθεί το βράδυ ο διαιτητής αν δεν έρθει να μας ζητήσει συγγνώμη», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Από ένα λάθος του διαιτητή προήλθε το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του σήμερα και από τότε που ήρθα, έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο προήλθε από ένα πλάγιο το οποίο εκτελέστηκε δεκαπέντε μέτρα πιο μπροστά από εκεί που βγήκε η μπάλα, ενώ κανονικά ήταν αλλαγή.

Και αντί να σφυρίξει ο διαιτητής να πάει την μπάλα πιο πίσω, απέβαλε εμένα που διαμαρτυρόμουν. Πρέπει να μας ζητήσει συγγνώμη ο διαιτητής. Από εκεί και πέρα, δεν έκανα την δεύτερη και τρίτη αλλαγή επειδή θεωρούσα ότι η ομάδα μου ελέγχει τον αγώνα. Δεχθήκαμε ένα ισχυρό σοκ, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα».

Επεισόδιο Κωνσταντίνου με Μάνταλο

Στο μεταξύ. οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού προς τον Μάνταλο, συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια με τον γενικό αρχηγό, Βασίλη Κωνσταντίνου να τα… χώνει στον Τρικαλινό ρέφερι μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» διαμαρτύρονται για την φάση του πέναλτι (στον Μαυρία στο 58’) και για το γκολ που δέχθηκαν, αφού η φάση ξεκίνησε από ένα πλάγιο το οποίο εκτελέστηκε αρκετά μέτρα πιο μπροστά από εκεί που βγήκε η μπάλα.

Ο Φάμπρι αποβλήθηκε για τις διαμαρτυρίες του από τον Μάνταλο και ο Κωνσταντίνου, έψαχνε τον διαιτητή στα αποδυτήρια. Με το που τον είδε, άρχισε να τον βρίζει, με τον Τρικαλινό να απαντάει και να ανεβαίνει η ένταση.

Αποδοκιμασίες στην αποστολή

Οι αποδοκιμασίες οπαδών του Παναθηναϊκού κατά των παικτών και του προπονητή είχαν αρχίσει από νωρίς, όμως, το «κράξιμο» στην αποστολή ξεκίνησε από το αεροδρόμιο των Χανίων. Περίπου 20 οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, μετά την ήττα αποκλεισμό από τον Πλατανιά και τα «έψαλλαν» στους «πράσινους»!

«Ζητείστε συγνώμη για τις εμφανίσεις σας» και «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο» ήταν οι ατάκες που ακούστηκαν προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα και αναμένεται γύρω στις 10:30.

Αναστασιάδης: «Δίκαια προκριθήκαμε»

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Πλατανά,, Αγγελος Αναστασιάδης, κράτησε χαμηλούς τόνους μετά την πρόκριση στα Περιβόλια:

«Βαδίζουμε σωστή κατεύθυνση. Δε λέει κάτι για μένα που νικήσαμε κα αποκλείσαμε μια μεγάλη ομάδα. Στόχος μου να επιτελέσω έργο και να βοηθήσω τον Πλατανιά να παίζει καλύτερα», σχολίασε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Κρητικών.

Και πρόσθεσε: «Βασικός στόχος μας είναι η παραμονή στη Σούπερ Λιγκ. Η πρόκριση είναι δίκαιη. Και στα δύο ματς καταφέραμε και παίξαμε καλύτερα».

Αναστασάκος: «Και πρόκριση και ψυχολογία»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Πλατανιά, που χάρισε τη νίκη-πρόκριση, Ηλίας Αναστασάκος, έκανε λόγο για τόνωση ψυχολογίας: «Σε όλα τα παιχνίδια είχαμε ευκαιρίες. Νομίζω ότι είναι σημαντική η πρόκρισή μας που μας ανεβάζει τη ψυχολογία. Δεν ξέρω αν ήμασταν συνολικά καλύτεροι. Σημασία έχει ότι προκριθήκαμε και θα συνεχίσουμε στο θεσμό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρεάλ – Μπάγερν 2-1: Αδιανόητη ανατροπή και επική πρόκριση στον τελικό για τους Μαδριλένους (vids)

Με δύο γκολ του Χοσέλου στα τελευταία λεπτά (88’ – 90+1’), η Ρεάλ έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στην Μπάγερν και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024