Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά πήρε ο Αστέρας στα Χανιά

Προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά πήρε ο Αστέρας στα Χανιά

Με γκολ του Ναβάρο στο 89ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες, στον πρώτο προημιτελικό που έγινε στα Χανιά, επικράτησαν 2-1 του Πλατανιά Χανίων και απέκτησαν το «πάνω-χέρι» στην υπόθεση πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης. Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Μιρτσέτα στο 16ο λεπτό, ενώ για τον Αστέρα ισοφάρισε ο Μπαρτολίνι με κεφαλιά στο 31', για να έρθει ο Ναβάρο στο 89' και να τους χαρίσει τη νίκη. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 14 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Με γκολ του Ναβάρο στο 89ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες, στον πρώτο προημιτελικό που έγινε στα Χανιά, επικράτησαν 2-1 του Πλατανιά Χανίων και απέκτησαν το «πάνω-χέρι» στην υπόθεση πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης. Το γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Μιρτσέτα στο 16ο λεπτό, ενώ για τον Αστέρα ισοφάρισε ο Μπαρτολίνι με κεφαλιά στο 31′, για να έρθει ο Ναβάρο στο 89′ και να τους χαρίσει τη νίκη. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 14 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Με… φόρα, από τη νίκη πρωταθλήματος επί της ΑΕΚ, μπήκε ο Πλατανιάς, ο οποίος μόλις στο 15ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν από τη σέντρα του Αργυρόπουλου, ο Μιρτσέτα με γυριστική κεφαλιά παραβίασε την εστία του Μπαντή (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι από το σημείο εκείνο και ως τη λήξη του ημιχρόνου πέρασαν στην επίθεση και τόσο στο 19′ όσο και στο 21′ λίγο έλειψε να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 19′ από τη σέντρα του Σέτι, ο Ντε Μπλάσις βρέθηκε με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή των Κρητικών, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Λέντσε αν και ήταν σε ιδανική θέση για γκολ, μπερδεύτηκε με τις συνεχείς ντρίμπλες με αποτέλεσμα οι αμυντικοί του Πλατανιά να απομακρύνουν την μπάλα.

Τελικά η ισοφάριση για τον Αστέρα ήρθε στο 30′. Από τη σέντρα του Φορμίκα, ο Μπαρτολίνι με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος της κρητικής εστίας (1-1). Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα θα μπορούσαν να πάρουν και προβάδισμα, όμως η κεφαλιά του αμαρκάριστου Ντε Μπλάσις πέρασε άουτ.

Η απόλυτη ανατροπή για τους Αρκάδες επιτεύχθηκε στο 88′ όταν ο Ναβάρο που είχε μπει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, παραβίασε με δεξί πλασέ την εστία του Πλατανιά, χαρίζοντας τη νίκη στον στον Αστέρα Τρίπολης.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες κάρτες: Στόλερ – Φορμίκα

Πλατανιάς Χανίων (Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Αγκιλέρα, Ποτουρίδης, Κουρτεσιώτης (46′ Δημήτρης), Δέντσας, Μιρτσέτα, Τετέ (62′ Στόλερ), Λαμπάρθε (67′ Ναζλίδης), Ονιέμα, Γιακουμάκης.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φορμίκα, Φραγκουλακης (63′ Ναβάρο), Σέτι, Κοντοές (52′ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Λένστε (74′ Πιπίνης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Μεγάλη ανατροπή για τη Super League της νέας σεζόν – Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο…

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε το φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι το φαβορί για το επόμενο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024