Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Πανθρακικός πήρε... μισή πρόκριση με το 0-1 στη Βέροια

Ο Πανθρακικός πήρε… μισή πρόκριση με το 0-1 στη Βέροια

Κοντά στη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του βρίσκεται ο Πανθρακικός, που νίκησε 1-0 τη Βέροια στην Ημαθία και «αγκάλιασε» την πρόκρισή του, για πρώτη φορά, στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας. Το γκολ πέτυχε στο 22' ο Μίνγκας, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 13 Μαρτίου στην Κομοτηνή. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές, γεγονός που δείχνει ότι οι στόχοι τους βρίσκονται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Ισως να μέτρησε και το γεγονός ότι ο νικητής θα αντιμετωπίσει στους ημιτελικούς τον Ολυμπιακό, άρα οι ελπίδες για το «θαύμα» ελαχιστοποιούνται.

Κοντά στη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του βρίσκεται ο Πανθρακικός, που νίκησε 1-0 τη Βέροια στην Ημαθία και «αγκάλιασε» την πρόκρισή του, για πρώτη φορά, στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας. Το γκολ πέτυχε στο 22′ ο Μίνγκας, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 13 Μαρτίου στην Κομοτηνή.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές, γεγονός που δείχνει ότι οι στόχοι τους βρίσκονται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Ισως να μέτρησε και το γεγονός ότι ο νικητής θα αντιμετωπίσει στους ημιτελικούς τον Ολυμπιακό, άρα οι ελπίδες για το «θαύμα» ελαχιστοποιούνται.

Πάντως, ο Πανθρακικός έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και στο 22′ άνοιξε το σκορ με τον Μίνγκα να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Μουνάφο και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 34′ ο Ντιόγκο έφτασε κοντά στο 0-2 που θα απλοποιούσε τα πράγματα, αλλά σούταρε ελάχιστα άουτ. Οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν.

Πέρα από κάποιες προσπάθειες του Ιωάννου, κατάφεραν να δημιουργήσουν μόνο μία μεγάλη ευκαιρία σε όλο το ματς. Ομως, ο Βρονταράς δήλωσε «παρών» και στο 53΄ απέκρουσε το τετ-α-τετ με τον Παυλίδη.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Αμαραντίδης, Καλτσάς, Ρεανό, Γεωργιάδης- Ντιόγκο

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Μπερτέν, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Ρεάνο, Καλτσάς, Παυλίδης (62΄ Παυλίδης), Μοκάκε (62΄ Κόστλι), Ιωάννου (68′ Ολαϊτάν)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Μελίσσης, Καστελάν, Κοντογουλίδης (68΄ Τζανής), Μίνγκας (80΄Παπαδόπουλος), Ντιόγκο, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Γωνιάδης (59΄ Λουσέρο), Σερφά

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μεγάλη ανατροπή για τη Super League της νέας σεζόν – Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο…

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε το φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι το φαβορί για το επόμενο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024