Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Δεν μας αγγίζουν τα γραφικά σχόλια», απάντησε ο Μαρινάκης

«Δεν μας αγγίζουν τα γραφικά σχόλια», απάντησε ο Μαρινάκης

«Με γραφικά σχόλια, ούτε ασχολούμαστε, ούτε μας αγγίζουν», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το φινάλε του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης (3-1) και με αφορμή όσα ειπώθηκαν για την διαιτησία. Την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του κυπέλλου και του νταμπλ με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μίτσελ, με δηλώσεις του μετά τη λήξη του δραματικού τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που μέσα σε λίγους μήνες πετύχαμε την κατάκτηση του νταμπλ. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους σε αντίξοες συνθήκες και τους παίκτες του Αστέρα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην ομάδα που άντεξε περισσότερο στη μεγάλη ένταση». Η χαρά των Φουστέρ και Αμπντούν. Σ. Θεοδωρίδης: «Ξανά ούτε κιχ για Μαρινάκη».

«Με γραφικά σχόλια, ούτε ασχολούμαστε, ούτε μας αγγίζουν», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το φινάλε του τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης (3-1) και με αφορμή όσα ειπώθηκαν για την διαιτησία.

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ήταν ένα δυνατό και καλό παιχνίδι, ενώ στα τελευταία λεπτά αναγκαστήκαμε ουσιαστικά να παίξουμε με δέκα παίκτες (σ.σ. λόγω του τραυματισμού του Χολέβας). Έχουμε μπροστά μας όλο τον χρόνο για να κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για τη νέα σεζόν. Τώρα όσον αφορά κάποια σχόλια από τον Αστέρα, είτε κάποια τιτιβίσματα από άλλες ομάδες με γραφικά σχόλια, ούτε ασχολούμαστε, ούτε μας αγγίζουν».

Μίτσελ: «Αντέξαμε περισσότερο…»

Την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του κυπέλλου και του νταμπλ με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μίτσελ, με δηλώσεις του μετά τη λήξη του δραματικού τελικού με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που μέσα σε λίγους μήνες πετύχαμε την κατάκτηση του νταμπλ. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους σε αντίξοες συνθήκες και τους παίκτες του Αστέρα. Το παιχνίδι κρίθηκε στην ομάδα που άντεξε περισσότερο στη μεγάλη ένταση. Δεν ήταν εύκολος αντίπαλος ο Αστέρας», επισήμανε ο Ισπανός τεχνικός.

Η χαρά των Φουστέρ και Αμπντούν

Ο Νταβίντ Φουστέρ, που πέτυχε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του κυπέλλου, δήλωσε μετά την κατάκτηση του τροπαίου από τους «ερυθρόλευκους»: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος που σκόραρα και πήραμε τον τίτλο. Έχω ήδη πέντε τίτλους με τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω πως έπαιξε ρόλο το γκολ που πέτυχα, καθώς ο Αστέρας ήταν λίγο καλύτερος από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν προηγηθεί και αυτό τους ανέβασε το ηθικό, αλλά εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και αυτό μας αναπτέρωσε το ηθικό για το δεύτερο ημίχρονο».

Από την πλευρά του, ο Τζαμέλ Αμπντούν επισήμανε: «Συνολικά ήταν εύκολη χρονιά για μας, αν και είχε κάποιες δύσκολες στιγμές. Δείξαμε ότι έχουμε μεγάλη ομάδα και το αποδείξαμε και απόψε που πήραμε το νταμπλ. Τώρα έρχονται διακοπές. Να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά. Η ποιότητα και η εμπειρία των παικτών μας έκανε την διαφορά. Το θετικό είναι ότι έχουμε νέα παιδιά με ταλέντο και τα καλύτερα έρχονται…».

Σ. Θεοδωρίδης: «Ξανά ούτε κιχ για Μαρινάκη»

Κανένα παράπονο από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν πρέπει να έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV:

«Είναι ο 34ος τίτλος που παίρνω. Επί εποχής μου κάναμε 3 συνεχόμενα νταμπλ, κι όταν κάνεις τρία συνεχόμενα νταμπλ, το κρατάς το Κύπελλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, του αφιερώνω και αυτόν τον τίτλο, του παίκτες και όλο το εργατικό προσωπικό που εργάζεται στου Ρέντη και στην Πλατεία Αλεξάνδρας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που δουλεύει για το ποδόσφαιρο. Χάρηκα πάρα πολύ που πέρασαν πρώτοι για την απονομή των μεταλλίων.

Πήραμε το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο, πήραμε το Κύπελλο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να βαστήξουμε τους παίκτες τόσο καιρό, στην αυτοσυγκέντρωση τους. Μια ομάδα αποπροσανατολίζεται όταν παίρνει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο, να έχει συνοχή. Κρατήσαμε την ομάδα σε σωστά πλαίσια, ο Αστέρας έχει να δώσει και το μπαράζ τώρα που είναι σημαντικό, πέρασαν δεκαπέντε μέρες για να γίνει το Κύπελλο. Κρατήσαμε την ομάδα σε σωστά πλαίσια, ο πρόεδρος πρόσφερε τα μέγιστα, το τονίζω πάντοτε.

Δε θέλω να ξανακούσω τίποτα, ούτε ένα «κιχ» στις δύσκολες μέρες που ζούμε, γιατί δεύτερος Μαρινάκης δε θα ξαναβρεθεί στον Ολυμπιακό, μετά το Σωκράτη Κόκκαλη. Πρέπει να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι. Εύχομαι και του χρόνου να ξανακατακτήσουμε το νταμπλ!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η ΚΕΔ όρισε Πορτογάλο διαιτητή Β’ κατηγορίας στη Λεωφόρο – Elite στον «τελικό» του Κλεάνθης Βικελίδης

Με ξένους διαιτητές όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024