Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχεδόν... πρόκριση ο ΠΑΟΚ και δύο εκπλήξεις

Σχεδόν… πρόκριση ο ΠΑΟΚ και δύο εκπλήξεις

Με το ένα πόδι στους «16» του Κυπέλλου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε εύκολα την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-0 στην Τούμπα. Ανοιχτή η πρόκριση στον αγώνα του Πλατανιά με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο έληξε 1-1. Στις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής από την Κέρκυρα με 1-0, η Καλλονή «πέρασε» από την Κατερίνη με 2-1 επί του Πιερικού, ο ΟΦΗ άλωσε την Καλλιθέαμε 1-0, ενώ ο Ηρακλής κατάφερε την έκπληξη κερδίζοντας την Ξάνθη επίσης με 1-0. Προβάδισμα και για τον Ολυμπιακό Βόλου κόντρα στον Άρη, αλλά και για τον Ατρόμητο που νίκσε με 1-0 στον Ταύρο του Φωστήρα. Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 30-31 Οκτωβρίου.

Με το ένα πόδι στους «16» του Κυπέλλου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε εύκολα την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-0 στην Τούμπα. Ανοιχτή η πρόκριση στον αγώνα του Πλατανιά με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο έληξε 1-1.

Στις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής από την Κέρκυρα με 1-0, η Καλλονή «πέρασε» από την Κατερίνη με 2-1 επί του Πιερικού, ο ΟΦΗ άλωσε την Καλλιθέαμε 1-0, ενώ ο Ηρακλής κατάφερε την έκπληξη κερδίζοντας την Ξάνθη επίσης με 1-0.

Προβάδισμα και για τον Ολυμπιακό Βόλου κόντρα στον Άρη, αλλά και για τον Ατρόμητο που νίκσε με 1-0 στον Ταύρο του Φωστήρα.

Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 30-31 Οκτωβρίου.


ΠΑΟΚ- Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Τούμπα στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ουσιαστικά έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στις 30/10 στην θεσσαλική πόλη.

Οι γηπεδούχοι που έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν έκαναν το 1-0 στις καθυστερήσεις (45+1΄) του πρώτου ημιχρόνου όταν ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης υπολόγισε λάθος την πορεία της σέντρας-σουτ του Γεωργιάδη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Βούκιτς που έκανε το 2-0 στο 75΄ και στο 83΄ ο Νέτσιντ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης)

ΠΑΟΚ (Χούμπ Στέφενς): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Τζανδάρης (46΄ Βούκιτς), Γκαρσία (79΄ Τζαβέλλας), Νίνης (66΄ Λόρενς), Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Ρόβας, Δημόπουλος (84΄ Μπουσινάκης), Κουκούλης, Γκουγκούδης, Καραχάλιος, Μίχος, Γήττας (63΄ Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Κρανιώτης, Χλωρός.

Ολυμπιακός Βόλου-Άρης 1-0

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε ντέρμπι τον αγώνα-ρεβάνς με τον Άρη για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 31 Οκτωβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά τη νίκη με 1-0 επί των «κίτρινων» στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην επιτυχία με το γκολ του Κατσίκη στο 74ο λεπτό, απέναντι σε μια ομάδα που ακόμη αγνοεί τη χαρά της νίκης σε επίσημη αναμέτρηση τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας (83΄ Πινδώνης), Ολίσε (58΄ Κατσίκης), Μπρέσκα, Ακόστα, Καπετάνος, Γκούρμα (64΄ Γιενγκά).

ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Καραγκούνης, Τσουμάλης, Έλσνερ, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (67΄ Νταμαρλής), Ιμπέχ (60΄ Αγκάνθο), Καραγιάννης (72΄ Μανιάς), Αγγελούδης.

Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης 1-1

Πλατανιάς και Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στα Χανιά αφήνοντας έτσι «ανοιχτούς λογαριασμούς» για την ρεβανς που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα διεξαχθεί στις 30/10 στην Ριζούπολη. Οι κρητικοί προηγήθηκαν στο 41΄ με κεφαλιά του Τόρες μετά απο σέντρα του Πόποβιτς αλλά η «ελαφρά ταξιαρχία» ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+2) με τον Παντελιάδη.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Περιστερίδης, Φαϊσκα, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Δημήτρης, Σιώπης, Τετέ, Πόποβιτς, Ναζλίδης, Μπέλιτς, Τόρες

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Κόρμπος, Αλβάρεζ, Μίνγκας, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Τσοκάνης

Πιερικός – Καλλονή 1-2
Η Καλλονή έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη της στην Κατερίνη επί του Πιερικού με 2-1. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Λέσβου ο Γκάσιτς στο 24ο λεπτό, όμως στο 32΄ ο Καθάριος ισοφάρισε για το μακεδονικό συγκρότημα. Τελικά τη νίκη στους φιλοξενούμενους έδωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Περόνε, με τον Αργεντινό να έχει χάσει πέναλτι στο 64ο λεπτό (απέκρουσε ο Πατσογιώργος). Ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην έδρα της Καλλονής, στις 31 Οκτωβρίου.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Πατσογιώργος, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Χ. Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Κέρι, Γ. Ιορδανίδης, Μανίκας (70΄ Ελευθεριάδης), Καθάριος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Κριπιντίρης, Γκάσιτς, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Σιλιγαρδάκης, Φαρία (84΄ Βαλλιός), Βλαστέλλης, Ντος Σάντος (73΄ Αγρίτης), Χουάνλου (72΄ Λίμα), Περόνε.

Καλλιθέα – ΟΦΗ 0-1
Με γκολ του Ζορό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΟΦΗ νίκησε στο «Ελ Πάσο» την Καλλιθέα με 1-0, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τη β΄ φάση (φάση των «32») του Κυπέλλου Ελλάδας. Να σημειωθεί ότι στο 58ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Κατσούλη. Η επαναληπτική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, στις 31 Οκτωβρίου.

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Καλαμιώτης, Φερέιρα, Φαγιέ (54΄ Σταύρου), Κατσικογιάννης, Φαμπρίς, Ατματζίδης, Πούλγκα (73΄ Καραλής), Γκαλάν (46΄ Χαϊκάλης).

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζορό, Μονιάκης, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Όγιος (50΄ Κουτσιανικούλης), Στάθης.

Ηρακλής – Ξάνθη 1-0
Η Ξάνθη τα βρήκε… δύσκολα στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο, από όπου έφυγε ηττημένη με 1-0 από τον Ηρακλή, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των «32» (β΄ φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε με κεφαλιά ο Ζάχορα, στο 87ο λεπτό, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε δοκάρι ο Μάνταλος στο 48΄. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στα Πηγάδια, στις 31 Οκτωβρίου.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κοντέων (39΄ Κραγιόπουλος), Σαββίδης, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζάχορα, Ματσούκας (60΄ Ονουάτσι), Κυριάκος, Γιάρολιμ (54΄ Τσιλιανίδης).

ΞΑΝΘΗ (Γιάννης Κεχαγιάς): Ζαρόπουλος, Βασιλακάκης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γούτας, Παΐτο, Χοσέμι (46΄ Βάλλας), Εστράδα, Μάνταλος, Σολτάνι (65΄ Τριάδης), Σολάρι (71΄ Ράνος).

Κέρκυρα- Παναιτωλικός 0-1
Προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Παναιτωλικός, που νίκησε στην Κέρκυρα τη γηπεδούχο Κασσιόπη 1-0, χάρις στο γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Πασάς στο 60ο λεπτό. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, στις 31 Οκτωβρίου.

Διαιτητής: Ντίτσιος (Πρέβεζας)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ (68΄ Γυφτοκώστας), Γκόμεζ, Κόντος, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Σουάνης (68΄ Καραγιαννίδης), Κουτσόπουλος (74΄ Αρμένης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης (46΄ Πόι), Μελισσάς (68΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Κούσας, Δάρλας (45΄+ Άσκες), Σφακιανάκης, Καλογέρης, Πασάς, Μύγας, Μπελόν, Κουτσοσπύρος.

Φωστήρας – Ατρόμητος 0-1
Ο Ατρόμητος δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση του Φωστήρα στον Ταύρο, επικρατώντας με 1-0 χάρις στο γκολ του Καραμάνου στο 77ο λεπτό, στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, στις 31 Οκτωβρίου, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να έχει αποκτήσει από σήμερα σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Παπαδόπουλος, Κάργας, Εμέκα, Καμπάσης, Κακαράς, Ανδρίκος, Τεγούσης (81΄ Λεοντίου), Τασουλής, Μαυρίδης (69΄ Βούζας), Σεχολάρι (46΄ Παναγιωτόπουλος), Κιμανί.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπρίτο (72΄ Ουμπίντες), Γεωργίου, Νάστος, Καλλέργης (46΄ Φάμπιο), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Δημούτσος, Λαζαρίδης.

Διαβάστε τι έγινε στα ματς της Τετάρτης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης:

Νίκη Βόλου – Πανθρακικός 2-1
(40′, 51′ Ισαάκ- 12′ Ρομέου)

Αστέρας Μαγούλας – Λεβαδειακός 2-1
(2’ Έβερετ, 48′ πεν. Κάστρο – 67’ Ροζέριο)

Ηρακλής Ψαχνών – Βέροια 3-1
(36’ πεν., 53’ Κρητικός, 83’ Κοιλιάρας- 72’ Μάνος)

ΠΑΣ Γιάννινα – Αιγινιακός 0-0

Ολυμπιακός – Φωκικός 5-1
(4′ Κάμπελ, 8′ Γιαταμπαρέ, 51′, 80′ Σκέποβιτς, 63′ Ολαϊτάν-55′ Φράγκος)

Αστέρας Τρίπολης – Χανιά 0-0

Πανιώνιος – Απόλλων Καλαμαριάς 3-1
(31′, 37′ Καμπάνταης, 84′ Μενδρινός-35′ Βέντζιος)

Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 2-1
(41′ Kλωναρίδης, 90′ Σίλντενφελντ-59′ Διαμαντάκος)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της Πέμπτης:

Κέρκυρα – Παναιτωλικός 0-1
(60′ Πασάς)

Πιερικός – Καλλονή 1-2
(34′ Καθάριος – 24′ Γκάσιτς, 93′ Περόνε)

Καλλιθέα – ΟΦΗ 0-1
(94′ Ζορό)

Ηρακλής – Ξάνθη 1-0
(86′ Ζαχόρα)

Ολυμπιακός Βόλου – Άρης 1-0
(74′ Κατσίκης)

Φωστήρας – Ατρόμητος 0-1
(77′ Καραμάνος)

Πλατανιάς – Απόλλων 1-1
(40′ Τόρες – 45’+ Παντελιάδης)

ΠΑΟΚ – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0
(45’+Γεωργιάδης, 75′ Βούκιτς, 83′ Νέτσιντ)

Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 30-31 Οκτωβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024