Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόκριση με νίκη και στην Καρδίτσα για τον ΠΑΟΚ

Πρόκριση με νίκη και στην Καρδίτσα για τον ΠΑΟΚ

Την πρόκρισή του στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 1-0 στην Καρδίτσα της τοπικής Αναγέννησης, με γκολ του Ολίσε στο 68΄. Το ματς ήταν τυπική διαδικασία καθώς ο "Δικέφαλος του Βορρά" είχε νικήσει 3-0 στο πρώτο ματς.

Την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 1-0 στην Καρδίτσα της τοπικής Αναγέννησης, με γκολ του Ολίσε στο 68΄. Το ματς ήταν τυπική διαδικασία καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε νικήσει 3-0 στο πρώτο ματς.

Σ΄ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν ένα γκολ απέναντι στον σπουδαίο αντίπαλό τους. Ομως, ο Σπυρόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Γεωργακόπουλου ο οποίος είχε εκμεταλλευθεί το λάθος του Γλύκου.

Χωρίς να χρειαστεί να «ιδρώσει» ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε σταδιακά στον αγωνιστικό χώρο, είχε δοκάρι με σουτ του Λόρενς στο 67΄ και ένα λεπτό αργότερα άνοιξε το σκορ. Ο Ολίσε με εξαιρετική προσπάθεια μετά από πάσα του Νέτσιντ έγραψε το 0-1. Ο Χούουμπ Στέφενς είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει αρκετά νέα πρόσωπα, προετοιμάζοντας τον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια των εγχώριων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης
Κίτρινες: Μπουσινάκης

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης):
Τσάμης, Κόκκινος, Οικονόμου, Κουκούλης, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Καραχάλιος (54΄ Κοντός), Ρόβας, Κρανιώτης (80΄ Τζάνης), Γεωργακόπουλος, Μπουσινάκης (71΄ Μυργιώτης)

ΠΑΟΚ (Χούουμπ Στέφενς):
Γλύκος, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας (78΄ Κωντσαντινίδης), Κατσικάς, Λόπεθ, Γκαρσία, Λόρενς (73΄ Τζανδάρης), Γεωργιάδης, Ολίσε (69΄ Πόζογλου), Βούκιτς, Νέτσιντ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024