Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ - Πανιώνιος και οι «αιώνιοι» ρίχνονται στη μάχη του Κυπέλλου

ΟΦΗ – Πανιώνιος και οι «αιώνιοι» ρίχνονται στη μάχη του Κυπέλλου

Με τους πρώτους αγώνες για τα προημιτελικά του θεσμού, συνεχίζεται το Κύπελλο Ελλάδας, όπου την Τετάρτη θα διεξαχθούν οι τρεις πρώτες αναμετρήσεις. Χρονικά, η πρώτη σέντρα θα γίνει στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο. Η συνέχεια ανήκει στους «αιώνιους» με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη σκυτάλη στις 18:00 υποδεχόμενος τον Ολυμπιακό Βόλου στη Λεωφόρο. Σαφώς πιο δύσκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός που στις 20:00 θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, στο σημαντικότερο ζευγάρι αυτής της φάσης. Την Πέμπτη θα ολοκληρωθεί αυτός ο πρώτος γύρος με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης (20:00).

Με τους πρώτους αγώνες για τα προημιτελικά του θεσμού, συνεχίζεται το Κύπελλο Ελλάδας, όπου την Τετάρτη θα διεξαχθούν οι τρεις πρώτες αναμετρήσεις. Χρονικά, η πρώτη σέντρα θα γίνει στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο.

Η συνέχεια ανήκει στους «αιώνιους» με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη σκυτάλη στις 18:00 υποδεχόμενος τον Ολυμπιακό Βόλου στη Λεωφόρο.

Σαφώς πιο δύσκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός που στις 20:00 θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, στο σημαντικότερο ζευγάρι αυτής της φάσης.

Την Πέμπτη θα ολοκληρωθεί αυτός ο πρώτος γύρος με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης (20:00).

Συνοπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τετάρτη 29/1
16:00 (Θ. Βαρδινογιάννης) ΟΦΗ – Πανιώνιος
18:00 (Α. Νικολαΐδης) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου
20:00 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Πέμπτη 30/1
20:00 (Τούμπα) ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης

Με Μήτρογλου κόντρα στον Ατρόμητο

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να είναι το πρόσωπο του ελληνικού μεταγραφικού παζαριού, αφού γύρω από το όνομά του περιστρέφονται περίπου 15 εκατ. ευρώ με ενδιαφερόμενη τη Φούλαμ, όμως, ο Ολυμπιακός θα έχει κανονικά τον Κώστα Μήτρογλου στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Μίτσελ αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στους «19» της αποστολής την οποία αποτελούν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Στσέποβιτς, Τόρες, Βέργος και Βούρος. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Δημήτρης Σιόβας.

Με Σηφάκη βασικό πορτιέρο

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος θα έχει τον Μιχάλη Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια του, καθώς ο Γιώργος Παράσχος άφησε εκτός αποστολής τον Λουίτζι Τσενάμο. Την αποστολή της ομάδα του Περιστερίου για το Καραϊσκάκη αποτελούν οι: Σηφάκης, Μπάρκας, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Γεωργίου, Καραμάνος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Φάμπιο, Μπρίτο, Παπαδόπουλος.

Έτοιμος για το βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νταβίντ Μέντες κι έτσι δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε τους 20 παίκτες για το ματς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ετσι, την αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Αναστασόπουλος, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Με δύο απώλειες στη Λεωφόρο οι Βολιώτες

Xωρίς τους Ηλία Ιωάννου και Δημήτρη Αρβανίτη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον τένοντα, ενώ ο δεύτερο ανέβασε υψηλό πυρετό. Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται στη Λεωφόρο από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και θέλουν να μείνουν όρθιοι με ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό του ΕΑΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Για πάντα στην Μπιλμπάο: Ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο με τους Βάσκους ο Ερνέστο Βαλβέρδε (pic)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπέγραψε την μονοετή επέκταση του συμβολαίου του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και θα παραμείνει στον πάγκο των Βάσκων μέχρι το καλοκαίρι του 2025

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024