Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο, αλλά βρώμα, ψάρια και... κοπάνα!

Αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο, αλλά βρώμα, ψάρια και… κοπάνα!

Αγριο ξύλο έπεσε στην Τούμπα με το σφύριγμα της λήξης του ημιτελικού ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (1-0) από τον διαιτητή Μάνταλο. Οι παίκτες των Πειραιωτών αντάλλαξαν γροθιές με οπαδούς των γηπεδούχων που τους επιτέθηκαν, ενώ κατευθύνονταν προς τη φισούνα. Η παρέμβαση της αστυνομίας και των ψυχραιμότερων ήταν άμεση και οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στ' αποδυτήρια. Αυτό όμως, ήταν απλά το «κερασάκι» στην... τούρτα. Νωρίτερα, και τι δεν έγινε; Δυστυχώς, ο «άρχοντας» του αγώνα, αποδείχτηκε λίγος, ξεκινώνας τη ρεβάνς με μία ώρα και ένα τέταρτο καθυστέρηση επειδή στον πάγκο των φιλοξενούμενων έπεσαν... ψάρια. Στον αγωνιστικό χώρο όμως, έπεφταν κορμιά με το ξύλο να υπερτερεί του ποδοσφαίρου, σε σημείο που οι κίτρινες και οι κόκκινες δεν έφταναν. Αποβλήθηκαν... μόλις τρεις, οι Μανιάτης, Κατσουράνης (από τον πάγκο) και Νάτχο, ο Μάνταλος έπαιξε περίπου 15 λεπτά καθυστερήσεις, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αγριο ξύλο έπεσε στην Τούμπα με το σφύριγμα της λήξης του ημιτελικού ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (1-0) του Κυπέλλου από τον διαιτητή Μάνταλο. Οι παίκτες των Πειραιωτών αντάλλαξαν γροθιές με οπαδούς των γηπεδούχων που τους επιτέθηκαν, ενώ κατευθύνονταν προς τη φισούνα. Αυτό όμως, ήταν απλά το «κερασάκι» στην… τούρτα. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά…

Νωρίτερα, και τι δεν έγινε; Δυστυχώς, ο «άρχοντας» του αγώνα, αποδείχτηκε «λίγος», ξεκινώνας τη ρεβάνς με μία ώρα και ένα τέταρτο καθυστέρηση επειδή στον πάγκο των φιλοξενούμενων έπεσαν… ψάρια.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε κατέβει περίπου στις 20:30 στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να πείσει τον διαιτητή, είτε να καθαριστεί ο πάγκος του Ολυμπιακού από τα ψάρια, είτε να γίνει… αλλαγή ανάμεσα σε γηπεδούχους και φιλοξενούμενους. Κάποια στιγμή, ο ρέφερι που είχε χάσει τον έλεγχο, πριν καν σφυρίξει τη σέντρα, αποφάσισε ότι αυτός ο αγώνας έπρεπε να ξεκινήσει.

Στον αγωνιστικό χώρο όμως, εκτός από φωτοβολίδες, καπνογόνα και διάφορα άλλα αντικείμενα, έπεφταν κορμιά με το ξύλο να υπερτερεί του ποδοσφαίρου, σε σημείο που οι κίτρινες και οι κόκκινες δεν έφταναν.

Αποβλήθηκαν… μόλις τρεις, οι Μανιάτης, Κατσουράνης (από τον πάγκο) και Νάτχο, ο Μάνταλος έπαιξε περίπου 15 λεπτά καθυστερήσεις, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας και δεν «πρόλαβε» το τέλος.

Ποιο τέλος;

Με το σφύριγμα της λήξης ακολούθησε νέα σύρραξη στην έξοδο των αποδυτηρίων με ξυλοδαρμούς και επιθέσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών, παραγόντων, συνοδών, και ανδρών ιδιωτικής ασφάλειας.

Σίγουρα, η ρεβάνς της Τούμπας, δεν ανέδειξε το ποδόσφαιρο, αλλά σε αυτό είναι περισσότερο υπεύθυνοι οι ίδιοι οι φορείς και οι ομάδες που παρασυρόμενες από το «έπαθλο» της πρόκρισης διασύρθηκαν μέσα σε ένα παιχνίδι «τυφλού φανατισμού».

Τελικά, η βρώμα από τα ψάρια στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» δεν ήταν και τόσο ανυπόφορη μπροστά στη βρώμα και τη δυσωδία που αναβλύζει χρόνια τώρα από το ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι όπως το έχουν καταντήσει οι ποδοσφαιρικοί φορείς και οι διοργανώτριες αρχές του.

Σπ. Κόλλιας

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024