Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός σε Λεωφόρο και Τούμπα για τα εισιτήρια του τελικού

Χαμός σε Λεωφόρο και Τούμπα για τα εισιτήρια του τελικού

Τεράστιες ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από το γήπεδο της Τούμπας από νωρίς σήμερα το πρωί για την απόκτηση των διαθέσιμων εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος το προσεχές Σάββατο στην Αθήνα.Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στα εκδοτήρια του Απόστολου Νικολαιδης, όπου χρειάστηκε να δημιουργηθούν δύο σημεία πώλησης για να εξυπηρετηθούν οι «πράσινοι» φίλαθλοι...

Τεράστιες ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από το γήπεδο της Τούμπας από νωρίς σήμερα το πρωί για την απόκτηση των διαθέσιμων εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος το προσεχές Σάββατο στην Αθήνα.

Τα εκδοτήρια άνοιξαν στις 8:00, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιστράτευσε τους περισσότερους δυνατούς υπαλλήλους για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους, όμως οι ουρές ήταν και εξακολουθούν να παραμένουν τεράστιες καθώς όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, 21.300 που καλύπτουν τα 3/4 της χωρητικότητας του γηπέδου του ΠΑΟΚ, θα διανεμηθούν στους δικαιούχους τους, ως το βράδυ στις 9 σήμερα.

Οι πρώτοι φίλαθλοι άρχισαν να μαζεύονται από πολύ νωρίς, για να προμηθευτούν πρώτοι το εισιτήριό τους και να πάνε στις δουλειές τους. Σταδιακά οι ουρές διογκώνονται από άλλους καθώς αυτοί που έχουν δικαίωμα απόκτησης εισιτηρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει εκδώσει η ΠΑΕ θα μπορούν να τα προμηθευτούν έχοντας μαζί τους και το εισιτήριο διαρκείας τους με την αστυνομική τους ταυτότητα, ακόμα και λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας στις 9 το βράδυ.

Και στη Λεωφόρο

Με το άνοιγμα των εκδοτηρίων, δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές από τους οπαδούς του Τριφυλλιού, οι οποίοι διψούν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου μαζί με τους ποδοσφαιριστές!

Στο εκδοτήριο της Θύρας 4 η αναμονή φτάνει ως τον ιδιωτικό χώρο parking, ενώ στο εκδοτήριο της Θύρα 6 φτάνει ως τον «Τάφο του Ινδού».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024