Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα υπομονής από Σαββίδη και πριμ για τον τίτλο

Μήνυμα υπομονής από Σαββίδη και πριμ για τον τίτλο

Μήνυμά αποφασιστικότητας αλλά και υπομονής έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. «Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι για τους αδύναμους» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του δικεφάλου σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου είναι πρόθυμος να μοιράσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ...

Μήνυμά αποφασιστικότητας αλλά και υπομονής έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. «Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι για τους αδύναμους» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του δικεφάλου σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου είναι πρόθυμος να μοιράσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Αναλυτικά:

«Μετά τις άγιες ημέρες του Πάσχα θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους όσους σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διατηρούμε την ελπίδα μας ότι η υπομονή μας όλο αυτό το διάστημα θα επιβραβευθεί και όλα θα πάμε κατ’ ευχή.

Πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Το μήνυμα των ημερών εξάλλου είναι πως όλες οι δυσκολίες στο δρόμο μας ξεπερνιούνται αν τις αντιμετωπίσουμε στωικά ως θεόσταλτη δοκιμασία

Ας είμαστε ήρεμοι, ακόμη κι αν ο στόχος που έχουμε θέσει καθυστερεί.

Πρέπει να έχουμε υπομονή και ψυχραιμία, καθώς όταν μας οδηγούν μόνο τα συναισθήματα χάνουμε την εσωτερική γαλήνη μας και μετατρεπόμαστε σε εύκολη λεία για τους αντιπάλους μας.

Εχουμε έναν στόχο και όλοι μαζί θα τον πετύχουμε παραμένοντας ψύχραιμοι και αφοσιωμένοι σ’ αυτόν. Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι για τους αδύναμους, για αυτούς που «σβήνουν».

Να θυμάστε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς ένας σύλλογος. Εχει ξεχωριστή ταυτότητα και μεγαλείο, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελλάδας της ίδιας!

Ο Θεός μαζί σας
Ιβάν Σαββίδης»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024