Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ για εκτεταμένα επεισόδια στην Τούμπα

Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ για εκτεταμένα επεισόδια στην Τούμπα

Όπως αναμενόταν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τα όσα έγιναν στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, τη Μεγάλη Τετάρτη. Τα επεισόδια που έγιναν θεωρούνται εκτεταμένα και ο «δικέφαλος» του Βορρά κινδυνεύει με αποκλεισμό της έδρας του από 1-3 αγωνιστικές, ενώ στη δίωξη γίνεται λόγος και για ρατσιστική συμπεριφορά,

Όπως αναμενόταν, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τα όσα έγιναν στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, τη Μεγάλη Τετάρτη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία ο κ. Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ασπρόμαυρης ΠΑΕ «… για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1,2 στοιχ. β΄ και γ΄, 3, 14, 15 παρ.6, στοιχ. α΄- δ΄ και 23 σε συνδυασμό με το άρθρο 31 παρ.2 του Πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 16/4/2014)».

Τα επεισόδια που έγιναν θεωρούνται εκτεταμένα και ο «δικέφαλος» του Βορρά κινδυνεύει με αποκλεισμό της έδρας του από 1-3 αγωνιστικές, ενώ στη δίωξη γίνεται λόγος και για ρατσιστική συμπεριφορά, εξαιτίας της μπανάνας που πέταξαν από την κερκίδα στο Βραζιλιάνο αμυντικό του Ολυμπιακού, Λεάντρο Σαλίνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024