Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Θα είναι επιτυχημένη η σεζόν αν πάρουμε το Κύπελλο», λέει ο Στοχ

«Θα είναι επιτυχημένη η σεζόν αν πάρουμε το Κύπελλο», λέει ο Στοχ

Τους στόχους τους δικούς του και των συμπαικτών του για τον μεθαυριανό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ανέλυσε ο Σλοβάκος επιθετικός του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Στοχ με δηλώσεις που έκανε στο προπονητήριο της Νέας Μεσημβρίας, λίγο πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη.

Τους στόχους τους δικούς του και των συμπαικτών του για τον μεθαυριανό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ανέλυσε ο Σλοβάκος επιθετικός του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Στοχ με δηλώσεις που έκανε στο προπονητήριο της Νέας Μεσημβρίας, λίγο πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη. Ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο «βιρτουόζος» ποδοσφαιριστής είπε για τους μέχρι τώρα τίτλους του: «Είμαι χαρούμενος που έχω κερδίσει αρκετά πράγματα στην καριέρα μου μέχρι τώρα.

Το πρώτο ήταν το FA Cup με την Τσέλσι το 2009 μετά κέρδισα το πρωτάθλημα Ολλανδίας, όταν πήγα στην Τουρκία κερδίσαμε το πρωτάθλημα την πρώτη σεζόν και τις επόμενες δύο χρονιές το Κύπελλο. Θα είναι καλό να συνεχίσω αυτή τη συλλογή εδώ στην Ελλάδα. Το ξέρουμε όμως ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πραγματικά θέλουμε πάρα πολύ να φέρουμε αυτό το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη και νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι εδώ το αξίζουν».

Για το τι άλλαξε και εκείνος έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα: «Σε εμένα προσωπικά στο κομμάτι της δουλειάς δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό που άλλαξε ήταν ο προπονητής και νομίζω ότι ο Γιώργος ξέρει και ήξερε και από πριν και όταν του δόθηκε η ευκαιρία ως πρώτος προπονητής να αλλάξει κάποια πράγματα, έκανε τις αλλαγές που χρειαζόμασταν οι ποδοσφαιριστές, μας έδωσε κάποια πράγματα τα οποία χρειαζόμασταν και νομίζω ότι αυτή είναι η μοναδική διαφορά σε σχέση με το παρελθόν».

Για το αν ο τελικός θα έχει ομοιότητες με τους ημιτελικούς: «Νομίζω ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι ένας τελικός και εμείς δεν μπορούμε να παρουσιαστούμε όπως παρουσιαστήκαμε στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού. Θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα, η οποία τον τελευταίο καιρό είναι σε πολύ καλή φόρμα. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι».

Για τις απουσίες: «Θα μας λείψουν σίγουρα οι τρεις παίκτες που δε θα παίξουν. Έχουμε όμως ένα μεγάλο ρόστερ και θα καλύψουμε το κενό και νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε επάξια».

Για το τι κρατάει από τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Καλό είναι να σκέφτεσαι τα μεγάλα αποτελέσματα κάποιες φορές αλλά νομίζω ότι γενικά θα πρέπει να το ξεχάσουμε έτσι κι αλλιώς έχουμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολα».

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί στον Λευκό Πύργο με το τρόπαιο: «Έχω πάει ακόμα μία φορά στον Λευκό Πύργο με την οικογένεια μου και ελπίζω να ανέβω ξανά τη Δευτέρα για να πανηγυρίσω».

Για το σχόλιο στο instagram για το οποίο κλήθηκε να απολογηθεί στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: «Δεν έκανα αυτό το σχόλιο παρότι έχω ακούσει τι έχει ειπωθεί για αυτό».

Για το αν θα είναι πετυχημένη η σεζόν με πιθανή κατάκτηση: «Θα είναι επιτυχημένη η σεζόν αν πάρουμε το Κύπελλο κι αυτό γιατί στην αρχή της σεζόν θέσαμε ως στόχο έναν τίτλο, αλλά και γιατί ο ΠΑΟΚ έχει χρόνια να πάρει έναν τίτλο. Όμως επειδή είμαστε πριν τον αγώνα δε θα ήθελα να πω περισσότερα. Καλύτερα να τα πούμε αυτά μετά το ματς».

Για το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ: «Μου κάνουν συνεχώς την ερώτηση για το αν θα μείνω στον ΠΑΟΚ και μέσα στην πόλη και όπως απαντάω πάντα θα πω πως αυτό που θέλω τώρα είναι να τελειώσουμε όσο πιο επιτυχημένα αυτή τη σεζόν και αμέσως μετά στο διάστημα των διακοπών θα συζητήσουμε αυτό το θέμα. Είναι καλό που ο κόσμος θέλει να μείνω και με κάνει χαρούμενο».

Για την εκδρομή των φίλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα: «Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εκπληκτική. Δεν έχω πάει ποτέ σε αυτό το γήπεδο και ανυπομονώ να δω πως θα είναι εκεί με τόσο κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί θα δημιουργήσουν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα και ελπίζω να τους κάνουμε χαρούμενους και να τους δώσουμε αυτό που θέλουν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024